Business Wire

ASCOM

Del

Ascom styrker sin DECT produktportefølje med nye telefoner og nye features

De fire nye telefoner – den helt nye Ascom d43 telefon og tre nye varianter af Ascom d63 telefonen – tilbyder lyd på et helt nyt niveau. Med en båndbredde på 50Hz-7.000KHz leveres lyden i Hi-Fi kvalitet, hvilket er enestående for denne type telefon. Telefonerne anvender desuden Ascom Unite software, som gør det muligt at administrere enhederne centralt og gennemføre opdateringer “over-the-air“.

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20160615005462/da/

-Med de nye telefoner understreger vi to ting. For det første demonstrerer de Ascoms commitment til DECT standarden for sikker, stabil og pålidelig kommunikation, og for det andet cementerer de vores stærke fokus på sundhedssektoren. Den nye d63 telefon kommer således i en særlig hvid variant, som er specielt designet til sundhedssektoren. Sammen med Ascom Myco smartphonen indgår denne udgave af d63 telefonen i vores linje af produkter, løsninger og services målrettet hospitaler, sygeplejersker, læger og andet fagpersonale i sundhedssektoren, siger Roel Ottink, Director of Product Management and Marketing for Ascom’s Mobility Business.

Alle de nye telefoner understøtter krypteret kommunikation og følger den europæiske EN300 44 standard (feature N35) fra European Telecommunications Standards Institutes.

-Telefonerne tilbyder den robusthed og pålidelighed, som tusinder af professionelle brugere forbinder med Ascom. Som noget nyt tilbyder vi nu også valgfri funktionalitet, så kunderne nemt kan tilføje ekstra messaging- og alarmfeatures i takt med, at deres forretning og behov vokser, siger Roel Ottink.

De nye Ascom d43 og Ascom d63 DECT telefoner lanceres i juni 2016. Få mere information på www.ascom.dk

Om Ascom Wireless Solutions

Ascom Wireless Solutions blev grundlagt i 1955 som en division under Ascom AG og leverer virksomhedskritiske ICT-løsninger til den globale sundhedssektor. I dag er over 100.000 af vores systemer installeret på hospitaler, plejehjem og i plejeboliger samt virksomheder, hvor kritisk kommunikation er vigtigt. Vi er frem for alt optaget af, at gøre en forskel i sundhedssektoren.

Contact:

Ascom Wireless Solutions
Mwila Kapema, + 46 31 559 328
mwila.kapema@ascom.com

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com