ArtParking præsenterer moderne kunst af Rasmus Refer på Ofelia Plads

Del

Når Pop Up udstillingen ArtParking introduceres for første gang i parkeringskælderen på Sankt Annæ Plads lørdag den 19. november er det med iværksætteren og kunstneren Rasmus Refer.

Iværksætter og kunstner Rasmus Refer
Iværksætter og kunstner Rasmus Refer

Det var næsten med en genetisk uundgåelighed af Rasmus Refer startede op med at arbejde med kunst og forme både skulpturer og relieffer. Både faren og onklen var kunstnere. Og farmoren – Tone Bonnén – arbejdede som scenograf. Udødeliggjort af Susanne Brøgger i bogen ”Tone”. 

Rasmus er således opdraget med kunst og efter en lang erhvervskarriere besluttede han for nogle år siden at give efter for sin indre passion og prioritere kunsten. Det har ført Rasmus Refer ud på en kunstnerisk opdagelsesrejse, hvor han har eksperimenteret med mange forskellige udtryksformer indenfor kunsten, såsom malerier, relieffer og skulpturer.

Udstillingen ArtParking fokuserer på relieffer og skulpturer i hvid og fluoriserende akryl sammensat med farvet spejle, som på udstillingen vil komme til at stå i en spændende kontrast til parkeringskælderens rå beton. Rasmus Refers værker afspejler samtidens digitale livsverden – ikke provokerende, men snarere som en konstaterende kommentar. Relieffernes yderste lag af uensartede akryl linjer associerer med forbindelse og sammenhæng, mens de bagvedliggende farver og spejle giver beskueren et kig ud i Cyberspace.

De udstillede, små akryl skulpturer er firkantede i deres form, men er blødt op af fluorescerende lag i mange farver, som får dem til at lyse, selv i meget sparsom belysning.

ArtParking: Parkeringskælderen på Sankt Annæ Plads (Ofelias Plads, København) Lørdag den 19.11.2022, Kl. 12.00-19.00.

Kontakter

Jens Vinter
Backyard Gallery
jens@backyardgallery.dk

Billeder

Iværksætter og kunstner Rasmus Refer
Iværksætter og kunstner Rasmus Refer
Download
Download
Download

Links

Information om Modern Art Foundation

Modern Art FoundationFølg pressemeddelelser fra Modern Art Foundation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.