Bestseller A/S

Årsresultat: HEARTLAND 2020/2021

Del

Efter et år, hvor en række af HEARTLANDs partnere har rejst sig flot oven på ekstraordinære Corona-udfordringer, sikrer HEARTLAND sig et godt resultat for 2020/2021.

HEARTLANDs samlede resultat nåede for året 2020/2021 op på syv mia. kr. før skat. Året før var resultatet væsentligt påvirket af COVID-19, som ramte flere virksomheder i HEARTLANDs portefølje hårdt. Men forbedringen af årets resultat viser, at mange af HEARTLANDs partnere er kommet godt igen.

– Vi er glade for resultatet. Men vi er allermest glade for, at det går godt hos mange af vores partnere. De fleste har gennem året opnået fremgang oven på et udfordrende år og nogle helt ekstraordinære omstændigheder, der pressede flere virksomheder, fortæller Lise Kaae, HEARTLAND.

HEARTLANDs resultat er bl.a. positivt påvirket af BESTSELLER, der har haft et godt år, samt af børsnoteringen af tyske About You, en høj investeringsaktivitet i Klarna, hvor flere anerkendte, internationale investorer nu er med til at understøtte Klarnas fortsatte vækstrejse, og et frasalg af ejerandele i Flaschenpost.

En række investeringer

I regnskabsåret har HEARTLAND foretaget en række investeringer inden for fintech, e-commerce og innovative tech-løsninger. Samtidig har HEARTLAND etableret Nordeuropas største solcellepark ved Holstebro. Denne er opført uden statslig støtte, og solcelleparken skal bidrage med ny, grøn og vedvarende energi til store dele af koncernen. Ligeledes har HEARTLAND investeret i danske Seaborg, som kan bidrage til den grønne omstilling ved udvikling af fremtidens atomkraft.

Klima- og energiinvesteringer, som kan bidrage positivt, er en del af HEARTLANDs strategi, og i året er der endvidere gennem Invest FWD investeret i udvikling af fremtidens bæredygtige løsninger inden for fashion – et område, der også fremadrettet vil være fokus på.

– Vi har været aktive og meget ambitiøse i det forgangne år, hvor vi har formået at få flere stærke partnere ind, og det er meget tilfredsstillende, fortæller Lise Kaae og fortsætter:

– Alle HEARTLAND-kollegerne fortjener stor anerkendelse for det, vi er lykkedes med, og alle har været med til at sikre og udvikle værdifulde relationer til eksisterende og nye partnere, hvilket ikke kommer af sig selv. Det kræver hårdt arbejde, som jeg meget gerne vil fremhæve.

HEARTLAND - nøgletal

Mia. dkk

20/21

19/20

18/19

Omsætning

39,2

32,3

32,4

Resultat før skat

7,0

0,4

1,8

Kontakter

https://heartland.co/

Billeder

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

BESTSELLER-kunder kan nu – gennem samarbejder med transportfirmaer på tværs af Europa – klimakompensere deres fragt23.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når kunderne shopper på BESTSELLERs webshops i store dele af Europa, kan de nu gennem udvalgte fragtfirmaer klimakompensere for det aftryk, fragten sætter på kloden. Klimakompensationen bliver gratis for kunderne, da den betales af den enkelte leverandør eller BESTSELLER. Samtidig er den klimakompenserede fragt valgt som standard på modevirksomhedens webshops.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum