DEAS

Årsregnskab 2020: DEAS opnår stabilt resultat og sætter kurs mod Norden og en grønnere fremtid

Del

DEAS Gruppen opnåede i 2020 en vækst i nye kunder og omsætning på niveau med 2019, på trods af både COVID-19 og en større kundes insourcing af en del af aktiviteten. Omsætningen udgjorde 657,6 mio. kr. mod 659,8 mio. kr. i 2019, og EBITDA endte på 75,3 mio. kr. i 2020. Årets resultat endte med et overskud på 26 mio. kr. efter skat.

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen

”Vi har haft et flot men udfordrende 2020 med en rigtig god tilstrømning af nye danske og internationale kunder samt foreninger,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS Gruppen.

”Vores 2020-resultat er desværre også negativt præget af COVID-19, der har medført en lavere omsætning i nogle forretningsområder samt øgede omkostninger. Desuden har efterårets delvise insourcing hos Danske Shoppingcentre også haft en negativ effekt på vores årsresultat i form af en lavere omsætning og ikke-planlagte omkostninger til den ændrede arbejdsdeling mellem DEAS og vores kunde,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen.

”Justeret for disse faktorer er resultatet samlet set tilfredsstillende. Vores primære fokus har i løbet af 2020 været at sikre et fortsat højt serviceniveau samt at støtte og hjælpe vores kunder og lejere under de særlige omstændigheder. Vi er der for kunder og lejere – både i medgang og modgang,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Spændende 2021 med positiv start
Der venter DEAS Gruppen et spændende 2021 blandt andet som følge af, at DEAS Gruppen i 2020 indgik aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelsen af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Den formelle overtagelse forventes gennemført i andet kvartal af 2021.

”Vi glæder os til, at DEAS Asset Management-teamet træder ind på det nordiske marked og giver investorerne adgang til et solidt set-up og lokalt netværk på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Der venter teamet en spændende rejse i de kommende år,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

På det danske marked har 2021 også betydet en positiv start på året med en række nye udenlandske og danske kunder i ejendomsadministrations-forretningen. Blandt andet kan DEAS den 1. maj 2021 byde velkommen til 10 københavnske fonde og Frederiksberg Boligfond, der har valgt DEAS som fremtidig samarbejdspartner til deres 29 boligejendomme.

Ambitiøse mål for den bæredygtige omstilling
I 2020 lancerede DEAS Gruppen en ny grøn strategi med en vision om at drive den bæredygtige omstilling af ejendomsforvaltning, og i 2021 fortsætter arbejdet med at rykke på den grønne dagsorden.

”DEAS-teamet har det seneste år gjort en ekstra indsats for at tænke bæredygtighed ind i alle dele af vores forretning, og vi har opnået en række grønne resultater sammen med vores kunder og lejere. Men vi er ikke kommet langt nok. Derfor sætter vi nu for alvor skub i arbejdet med nye forpligtende mål og konkrete prioriteter for 2021, som vi er klar til at stå på mål for,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Læs mere om DEAS’ strategi for bæredygtighed, konkrete mål og indsatsområder i CSR-rapport for 2020: https://deas.dk/om-deas/csr


Vedhæftet
Faktaark med nøgletal


For mere information
adm. direktør/CEO Henrik Dahl Jeppesen, mobil 27 90 10 35

Kort om DEAS Gruppen
DEAS Gruppen (DEAS Holding A/S) er den ledende asset manager og ejendomsforvalter i Danmark. DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S er selskaber i DEAS Gruppen. Vores mere end 800 ejendomsspecialister leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i asset management og ejendomsadministration. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold/Facility Management, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Den samlede portefølje under forvaltning er 2.500 ejendomme fordelt på mere end 10 mio. m2. Ca. 82.000 virksomheder og boliglejere serviceres dagligt fra kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde vælger DEAS til at overtage administrationen af fondenes ejendomme22.2.2021 11:00:07 CET | Pressemeddelelse

Frederiksberg Boligfond og de ti københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S som deres fremtidige samarbejdspartner. I dag ejer de 11 fonde administrationsselskabet PrivatBo a.m.b.a. af 1993, der hidtil har administreret fondenes ejendomme. Fondene ønsker fremover at koncentrere sig om fondsarbejdet til gavn for ejendommene og beboerne. ”Vi har sat stor pris på de mange år med ejerskab af PrivatBo, men fondene ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål fremfor at eje et administrationsselskab,” fortæller bestyrelsesformand i Frederiksberg Boligfond Flemming Brank. ”En række forhold som udviklingen inden for it og digitalisering, bæredygtighed og øget kompleksitet i lovgivning taler for at vælge en ekstern samarbejdspartner, der har den fornødne kritiske masse til at servicere fondene i en tiltagende kompleks verden.” Medarbejdere følge

The Many og DEAS Asset Management indgår strategisk og operationelt samarbejde26.1.2021 10:43:15 CET | Pressemeddelelse

Den prisvindende investeringsplatform, The Many, indgår samarbejde med DEAS Asset Management om sourcing af ejendomme til The Many’s platform, asset management samt ejendomsadministration. The Many tilbyder investeringer af institutionel kvalitet til private og har ambitioner om en stærk vækst bl.a. inden for ejendomme. ”Vi er en vækstvirksomhed med fokus på at demokratisere adgangen til ejendomsinvesteringer af høj kvalitet til private mennesker. Vi har valgt DEAS Asset Management som samarbejdspartner, fordi DEAS er en institution i sig selv inden for forvaltning af fast ejendom. DEAS er vant til at passe ekstra godt på vores alle sammens sparepenge, eftersom de sidder med de helt store mandater på vegne af pensionsselskaberne. Det stiller helt særlige krav til eksekveringskraft og performance, for vores pensionsopsparinger skal forvaltes med en udpræget grad af omhu, uden de store armbevægelser. Den profil passer bare rigtig godt til vores investeringsalternativ til helt almindelige

Sådan kan Hellebæk Klædefabrik komme til at se ud14.1.2021 12:19:35 CET | Pressemeddelelse

Visionerne for Hellebæk Klædefabrik er konkretiseret, og PensionDanmark og Velliv præsenterer nu deres bud på en helhedsplan for området med eksklusive boliger, et moderne og fremsynet kontorfællesskab, hvor der er rum til hjemmearbejdspladser og plads til både de nuværende og nye erhvervslejere, samt fællesfaciliteter og grønne områder, som kan bruges af både erhvervslejere og områdets beboere.

Udviklingen af Aalborg-bydelen Skalborg fortsætter, og 119 nye lejeboliger står snart klar14.1.2021 08:43:42 CET | Pressemeddelelse

Til foråret står CALUMs næste etape af Oasen klar på toppen af Skalborg Bakke i Aalborg, og udlejningen skydes nu i gang. De første 92 boliger i det fredfyldte og grønne område blev alle lejet ud i 2019. De sidste 119 boliger i Oasen står klar til indflytning fra 1. maj 2021. Boligerne opføres i høj arkitektonisk kvalitet, og de passer til alle behov. Med størrelser fra 48 til 120 m2 fordelt på 2, 3 eller 4 værelser egner Oasens boliger sig både til børnefamilier, unge og ældre. Fokus på det gode liv Der er tænkt over alle detaljer i Oasen, og det er, som navnet beskriver, en lille oase, man træder ind i. Den grønne gårdsplads byder bl.a. på flotte hække og eksotiske træer, og indbyder til ro og samvær med naboerne. ”Vores ambition er at skabe et fællesskab, der taler til sanserne. Den unikke beliggenhed og de bevidste valg af fællesfaciliteter gør området til en lille oase for de mange beboere, som får mere end blot et sted at bo. Og det tror vi på, er vigtigt, når boligsøgende skal v

DEAS Gruppen indgår aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelse af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom8.1.2021 09:00:18 CET | Pressemeddelelse

Den 30. november blev det udmeldt, at Aberdeen Standard Investments havde valgt DEAS Gruppen til at overtage selskabets asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Aftalen er nu underskrevet, og handlen forventes afsluttet i slutningen af 1. kvartal eller begyndelsen af 2. kvartal i 2021. Forudsat endelig godkendelse er det DEAS Gruppens intention at overtage forvaltningen af en portefølje på 132 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail og boliger. Samtidig og også forudsat endelig godkendelse har Aberdeen Standard Investments valgt DEAS Asset Management til at udføre asset management på vegne af de nordiske aktiver i de pan-europæiske fonde. Handlen er fortsat afhængig af standardmæssige gennemførselsbetingelser herunder godkendelse fra finanstilsyn. For mere information Andrea Ward, Head of Media Relations UK & EMEA, Aberdeen Standard Investments, mobil (+44) 7876 178696 Ann Dorthe Koch, kommunikations- og marketingdirektør, DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum