DEAS

Årsregnskab 2020: DEAS opnår stabilt resultat og sætter kurs mod Norden og en grønnere fremtid

Del

DEAS Gruppen opnåede i 2020 en vækst i nye kunder og omsætning på niveau med 2019, på trods af både COVID-19 og en større kundes insourcing af en del af aktiviteten. Omsætningen udgjorde 657,6 mio. kr. mod 659,8 mio. kr. i 2019, og EBITDA endte på 75,3 mio. kr. i 2020. Årets resultat endte med et overskud på 26 mio. kr. efter skat.

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen

”Vi har haft et flot men udfordrende 2020 med en rigtig god tilstrømning af nye danske og internationale kunder samt foreninger,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS Gruppen.

”Vores 2020-resultat er desværre også negativt præget af COVID-19, der har medført en lavere omsætning i nogle forretningsområder samt øgede omkostninger. Desuden har efterårets delvise insourcing hos Danske Shoppingcentre også haft en negativ effekt på vores årsresultat i form af en lavere omsætning og ikke-planlagte omkostninger til den ændrede arbejdsdeling mellem DEAS og vores kunde,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen.

”Justeret for disse faktorer er resultatet samlet set tilfredsstillende. Vores primære fokus har i løbet af 2020 været at sikre et fortsat højt serviceniveau samt at støtte og hjælpe vores kunder og lejere under de særlige omstændigheder. Vi er der for kunder og lejere – både i medgang og modgang,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Spændende 2021 med positiv start
Der venter DEAS Gruppen et spændende 2021 blandt andet som følge af, at DEAS Gruppen i 2020 indgik aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelsen af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Den formelle overtagelse forventes gennemført i andet kvartal af 2021.

”Vi glæder os til, at DEAS Asset Management-teamet træder ind på det nordiske marked og giver investorerne adgang til et solidt set-up og lokalt netværk på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Der venter teamet en spændende rejse i de kommende år,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

På det danske marked har 2021 også betydet en positiv start på året med en række nye udenlandske og danske kunder i ejendomsadministrations-forretningen. Blandt andet kan DEAS den 1. maj 2021 byde velkommen til 10 københavnske fonde og Frederiksberg Boligfond, der har valgt DEAS som fremtidig samarbejdspartner til deres 29 boligejendomme.

Ambitiøse mål for den bæredygtige omstilling
I 2020 lancerede DEAS Gruppen en ny grøn strategi med en vision om at drive den bæredygtige omstilling af ejendomsforvaltning, og i 2021 fortsætter arbejdet med at rykke på den grønne dagsorden.

”DEAS-teamet har det seneste år gjort en ekstra indsats for at tænke bæredygtighed ind i alle dele af vores forretning, og vi har opnået en række grønne resultater sammen med vores kunder og lejere. Men vi er ikke kommet langt nok. Derfor sætter vi nu for alvor skub i arbejdet med nye forpligtende mål og konkrete prioriteter for 2021, som vi er klar til at stå på mål for,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Læs mere om DEAS’ strategi for bæredygtighed, konkrete mål og indsatsområder i CSR-rapport for 2020: https://deas.dk/om-deas/csr


Vedhæftet
Faktaark med nøgletal


For mere information
adm. direktør/CEO Henrik Dahl Jeppesen, mobil 27 90 10 35

Kort om DEAS Gruppen
DEAS Gruppen (DEAS Holding A/S) er den ledende asset manager og ejendomsforvalter i Danmark. DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S er selskaber i DEAS Gruppen. Vores mere end 800 ejendomsspecialister leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i asset management og ejendomsadministration. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold/Facility Management, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Den samlede portefølje under forvaltning er 2.500 ejendomme fordelt på mere end 10 mio. m2. Ca. 82.000 virksomheder og boliglejere serviceres dagligt fra kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO, DEAS Gruppen
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS Group strengthens its international perspective with appointment of Rikke Lykke as new Group CEO27.7.2021 07:41:03 CEST | Press release

DEAS Group, consisting of DEAS A/S and DEAS Asset Management A/S, has over the last years transformed from a Danish property management company to a Nordic full-service partner to property investors. A significant step on this journey was made earlier this year with the acquisition of Aberdeen Standard Investments’ direct Nordic real estate activities – and DEAS Group aims to continue this strategic expansion. To this end, DEAS Group’s Board of Directors is pleased to announce the appointment of Rikke Lykke as new Group CEO. Rikke Lykke will assist and accelerate the strategic development of the Group at an international level. She will join on 1 August 2021. “Rikke Lykke brings an international profile that will strengthen our senior leadership capabilities with a strong track record and expertise within professional management and investment in real estate and has excellent knowledge of Nordic and international property markets. On behalf of the Board of Directors, I welcome Rikke to

DEAS styrker sit internationale perspektiv. Rikke Lykke tiltræder som ny Group CEO for DEAS Gruppen27.7.2021 07:39:56 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner overfor ejendomsinvestorer. Et betydningsfuldt skridt på denne rejse blev taget tidligere på året med opkøbet af Aberdeen Standard Investments nordiske aktiviteter inden for fast ejendom – og DEAS Gruppen ønsker at fortsætte denne strategiske udvikling. DEAS Gruppens bestyrelse er glade for at kunne meddele ansættelsen af Rikke Lykke som ny CEO for DEAS Gruppen. Rikke Lykke skal bistå og accelerere den strategiske udvikling af koncernen på internationalt plan. Rikke Lykke tiltræder 1. august 2021. "Rikke Lykke bibringer en international profil, som vil styrke vores øverste ledelse med internationale kompetencer og en stærk track record og ekspertise inden for management af og investering i fast ejendom, og hun besidder en stor viden om det nordiske og internationale ejendom

Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde vælger DEAS til at overtage administrationen af fondenes ejendomme22.2.2021 11:00:07 CET | Pressemeddelelse

Frederiksberg Boligfond og de ti københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S som deres fremtidige samarbejdspartner. I dag ejer de 11 fonde administrationsselskabet PrivatBo a.m.b.a. af 1993, der hidtil har administreret fondenes ejendomme. Fondene ønsker fremover at koncentrere sig om fondsarbejdet til gavn for ejendommene og beboerne. ”Vi har sat stor pris på de mange år med ejerskab af PrivatBo, men fondene ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål fremfor at eje et administrationsselskab,” fortæller bestyrelsesformand i Frederiksberg Boligfond Flemming Brank. ”En række forhold som udviklingen inden for it og digitalisering, bæredygtighed og øget kompleksitet i lovgivning taler for at vælge en ekstern samarbejdspartner, der har den fornødne kritiske masse til at servicere fondene i en tiltagende kompleks verden.” Medarbejdere følge

The Many og DEAS Asset Management indgår strategisk og operationelt samarbejde26.1.2021 10:43:15 CET | Pressemeddelelse

Den prisvindende investeringsplatform, The Many, indgår samarbejde med DEAS Asset Management om sourcing af ejendomme til The Many’s platform, asset management samt ejendomsadministration. The Many tilbyder investeringer af institutionel kvalitet til private og har ambitioner om en stærk vækst bl.a. inden for ejendomme. ”Vi er en vækstvirksomhed med fokus på at demokratisere adgangen til ejendomsinvesteringer af høj kvalitet til private mennesker. Vi har valgt DEAS Asset Management som samarbejdspartner, fordi DEAS er en institution i sig selv inden for forvaltning af fast ejendom. DEAS er vant til at passe ekstra godt på vores alle sammens sparepenge, eftersom de sidder med de helt store mandater på vegne af pensionsselskaberne. Det stiller helt særlige krav til eksekveringskraft og performance, for vores pensionsopsparinger skal forvaltes med en udpræget grad af omhu, uden de store armbevægelser. Den profil passer bare rigtig godt til vores investeringsalternativ til helt almindelige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum