Sparekassen Sjælland-Fyn

ÅRSREGNSKAB 2016: Landets ældste sparekasse leverer historisk overskud på 215,7 mio. kr. og nettotilgang på 5.654 nye kunder

Del

2016 blev et historisk år for Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, der med et resultat på 215,7 mio. kr. efter skat og en fremgang i forretningsomfanget på 9 % leverer det bedste resultat nogensinde. Samtidig kan sparekassen notere en nettotilgang på 5.654 nye kunder.

Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn
Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn

Med et overskud på 215,7 mio. kr. efter skat og en fremgang i forretningsomfanget på 9 % anser administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson det første årsregnskab som børsnoteret selskab for meget tilfredsstillende. Samtidig falder nedskrivningerne med 28 % til 107,2 mio. kr. 

"Sparekassen har i løbet af året opjusteret forventningerne til resultat efter skat til at være i toppen af intervallet 190 - 210 mio. kr. Resultat blev 215,7 mio. kr., hvilket er højere end de udmeldte forventninger. Det er meget tilfredsstillende," siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson.

Flot kundetilgang i 2016
Det er også tilfredsstillende, at sparekassen i 2016 har en nettotilgang på 5.654 kunder i sparekassens 47 filialer fra Middelfart i vest til Dragør i øst.

"En nettotilgang på 5.654 nye kunder svarer til, at mere end 15 nye kunder har valgt os til hver eneste dag i løbet af året – det er vi både stolte af og ydmyge over. Det betyder samtidig, at sparekassen nu har 148.564 kunder. Det højeste antal i sparekassens lange historie," fortæller Lars Petersson.

 

Kontakter

Presse- og direktionsrådgiver Jan Løve - 40 10 76 44 - jal@spks.dk

Billeder

Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn
Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn
Download
Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.
Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.
Download

Links

Information om Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Sjælland-Fyn
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 11https://www.spks.dk

Koncernen

- 49 privatfilialer fordelt på Sjælland og Fyn (inklusiv 1 på vej i Helsinge)
- 4 erhvervscentre
- 626 medarbejdere
- Indlån 16.589 mio. kr.
- Udlån 11.681 mio. kr.
- Balance 21.487 mio. kr.
- 156.000 kunder

 

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Kvium gavlmaleri i Holbæk skal udbedres12.3.2018 10:16pressemeddelelse

Byrummet i Holbæk blev i for et halvt års tid siden beriget med et gavlmaleri af kunstneren Michael Kvium. Maleriet, der pryder gavlen på Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Ahlgade, har vakt opsigt – ikke alene i Holbæk, men over hele landet. Det har desværre vist sig, at Michael Kviums værk er skæmmet af mørke striber, der løber horisontalt ned over hele maleriet, og årsagen er, at der trænger fugt ind mellem de plader, der blev monteret på gavlen, inden Michael Kvium gik i gang med sit store gavlmaleri. Det skyldes formentlig en gummiliste, der er monteret mellem pladerne for at holde fugten ude, og noget tyder på, at det er det modsatte, der er sket. Det skal der nu gøres noget ved. Udbedring iværksættes Step 1) I løbet af de kommende dage indledes forsøgsvis aftagning af tre plader, og gummilisten fjernes. Herefter opsættes pladerne igen, men på afstandsfittings, der sikrer fuld ventilation mellem pladerne. Step 2) I april afmonteres 3 plader, der erstattes med andre typer plader

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum