Bellevue Teatret

Arne Jacobsen Digitaliseres: Bellevue Teatret Åbner Webshop

Del

Verden digitaliseres i stor grad under Coronakrisen, og Bellevue Teatret hopper nu med på bølgen med en nyåbnet webshop.

Coronavirus raser endnu: Derfor har Bellevue Teatret omstillet sin produktion, så kunderne fortsat kan få glæde af teatrets produkter. Teatret har netop åbnet en webshop, og der er allerede gang i den! Nu kan du bestille varer, der relaterer til både forestillinger og huset generelt, og som lader dig opleve en bid af det, du ikke kan, når teatret er lukket.

Allerede i sving

Selvom teatrets store omdrejningspunkt, Folk og Røvere i Kardemomme By, ikke kan vises mere i denne sæson, så arbejder teatret stadigvæk hårdt bag kulisserne på, at sende pakker ud til jul. Webshoppen er allerede i fuld sving: Der er nemlig rigtig mange, der ikke fik set forestillingen, som vil lægge Folk og Røvere i Kardemomme By under juletræet.

Kostumer i børnestørrelse

Teatrets systue har også arbejdet på højtryk, for at få kostumer til børn i alle størrelser færdige, så de kan sendes til alle via webshoppen. Både Tante Sofie og Kamomillas kostumer, med kjole og hat! Så nu kan man altså holde sin egen Kardemomme Fest derhjemme, i stedet for at gå i teatret.

Arne Jacobsen-goder

Er du nyder af den geniale streg, så er der også noget på Webshoppen til dig: Klampenborgs Danish-design centrum er nemlig også til salg, i form af billeder og en coffeetable book om Bellevue Teatret, skrevet af Ulla Strømberg.

Udsender op til jul

På Bellevue Teatret arbejdes hårdt for, at alle, der vil opleve en Kardemomme Fest kan komme til det. Der er meget tryk på den nyåbnede webshop, så for at også du kan nå at lægge Bellevue-pakker under juletræet, skal din bestilling være os i hænde senest søndag den 20. december ved midnat.

  • Bellevue Teatret har åbnet en Webshop
  • Et nyt skridt for teatret
  • Man kan stadig nå at købe julegaver
  • Merchandise til forestillinger
  • Objekter relateret til Arne Jacobsens bygning

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Bellevue Teatret

Bellevue Teatret
Strandvejen 451
2930 Klampenborg

25119839https://www.bellevueteatret.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum