Armbåndsuret er igen en populær gaveidé

Del

Efter en årrække med vigende popularitet er armbåndsuret igen vundet frem. Både hos mænd, kvinder og børn har den klassiske gave genvundet sin plads øverst på ønskelisterne. Og ifølge én forhandler er årsagen blandt andet det stigende udvalg af ure i alle prisklasser.

Uret har i mange år stået øverst på mange ønskelister. Både til fødselsdage, jul og konfirmationer har det været en populær gaveidé.

Da mobiltelefoner og smartphones vandt frem på markedet, overtog de dog armbåndsurets plads. Nu kunne du jo bare kigge på din mobil, hvis du ville vide, hvad klokken var. Og så var det ikke længere nødvendigt at have et ur om håndleddet.

Men i dag ser det ud til, at uret igen fundet sin vej ind på danskernes ønskelister. Ifølge Dealicious.dk, der forhandler ure og smykker, er der sket en stigning i salget af armbåndsure. Og det er der flere grunde til, mener firmaet. En af grundene er blandt andet det voksende udvalg i alle prisklasser.

Udvalget er steget, og priserne er faldet

Uret har i mange år været et statussymbol. Kvaliteten af dit ur sagde noget om din status i samfundet. Men sådan er det ikke længere.

Du behøver nemlig ikke have lommerne fulde af penge for at få et flot armbåndsur i dag. De findes i et væld af forskellige modeller og i alle prisklasser. Uanset om du foretrækker det moderne og farverige eller mere klassiske i metal, kan du få en model, du kan betale.

Hos Dealicious har de også måttet udvide deres udvalg for at følge med efterspørgslen. De har ure fra alle de kendte mærker - lige fra Casio, Seiko og Orient til Hugo Boss og Armani. Og de går allesammen som varmt brød.

En klassisk gave, der aldrig går af mode

For at følge med tidens trends kræver det i dag, at du køber en ny smartphone næsten hvert år. For producenterne kommer hele tiden med nye og bedre modeller. Derfor er der kommet en fornyet interesse for det klassiske og tidløse. I takt med at samfundet udvikler sig hurtigere og hurtigere, stiger populariteten for de ting, der aldrig går af mode.

For armbåndsuret bliver aldrig forældet. Det har set ud på næsten samme måde i de sidste 100 år. Og det kommer højst sandsynligt også til at se lige sådan ud i de næste 100 år. Derfor er det en populær gave. Ved at give et armbåndsur til den unge konfirmand, ved du nemlig, at det vil blive brugt mange år frem.

Havde du i stedet givet en mobiltelefon eller et par høretelefoner i gave, ville de højst blive brugt et par år. Herefter er de forældede og skal fornyes.

Giver du derimod et ur i god kvalitet, holder det i mange år. Derfor er ure også en af de ting, der kan gå i arv fra forældre til barn. Og det er en populær tanke i nutidens samfund, hvor alt går hurtigt og forældes, før du kan tælle til tre. 

Nøgleord

Kontakter

Dealicious
Amerika Plads 20
2100 København Ø

Billeder

Information om SuperShoppen

SuperShoppen
Marielundvej 46
2730 Herlev

Dealicious er en webshop med accessories, ure og smykker.