LivaRehab

Armbånd, kurve og halskæder - Udsatte kvinder skyder webshop og julebazar igang!

Del

Empowerment: LivaCreation.dk er navnet på den webshop, hvor kvinder med skadevirkninger fra incest, vold og prostitution fremover vil sælge produkter af eget design.

Fra på onsdag kan man købe flot design, der støtter en god sag, hjemme fra sin dagligstue.

LivaCreation, en socioøkonomisk designvirksomhed drevet af og for udsatte kvinder tilknyttet LivaRehab - Center for rehabilitering af mennesker med skadevirkninger fra  prostitution, vold og incest, åbner en webshop, hvor de sælger ting af eget design.

Produkterne kan også købes til LivaRehabs årlige julebazar onsdag den 25. november i LivaRehabs lokaler på Frederiksberg.

"Alle mennesker har noget at bidrage med og LivaCreation er bevis på det. Her bidrager kvinder med massive skader efter vold, prostitution og senfølger af incest til at skaffe penge til jul og til deres egne behandlingsforløb. LivaCreation er styret af kvinderne selv, og vi kan mærke at de blomstrer med opgaven. Det handler om empower marginaliserende kvinder", siger Flora Ghosh, centerleder på LivaRehab,

Hjemmesiden kan ses her

"Vi er stolte af vores deltagere og det store stykke arbejde de har lavet for at få virksomheden stablet på benene. Der er rigtigt mange timers smykke- og brugskunstproduktion bag den hjemmeside. Hele overskuddet skal bruges til kvindernes behandling, rehabilitering  og til julehjælp"

Flora Ghosh kan kontaktes på telefon: 5371 6100

LivaRehab har eksisteret siden 2011 og har hjulpet mere end 500 mennesker videre i deres liv. I 2014 var der over 134 henvisninger.

Nøgleord

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab
Dronningensvej 4
2000 Frederiksberg

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

LivaRehab vil forankre deres gode metoder som en bæredygtig organisation til at støtte mennesker med prostitutionsskader og overlevere af seksuel vold.21.2.2017 11:55pressemeddelelse

Et ni måneders pilotprojekt vil forankre LivaRehabs succesfyldte arbejdsmetoder i den kommende tid, så flere udsatte mennesker med prostitutionsskader kan få 360 graders støtte til at komme videre. Pilotprojektet vil også være med til at bane vejen for LivaRehab som en bærdygtig stabil organisation. Takket være Annie og Otto Johs. Detlefs’ Fonde, der har støttet projektet.

Flere kondomer og varmestuer? Så hellere hjælp til at komme videre!15.11.2016 15:39pressemeddelelse

Både de statslige og private sociale organisationer har tilbudt gratis prævention og sundhedstjek i årtier, så mere af det vil ikke løse problemerne for mennesker med prostitutionsskader - hverken i landeområder eller byer. Der mangler tværtimod reelle muligheder for at komme i gang med uddannelse, støtte til at komme i arbejde eller hjælp få tilkendt revalidering og terapeutiskforløb for at kunne mestre et liv med negative konsekvenser med prostitution, mener LivaRehab – center for rehabilitering af mennesker med skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum