LivaRehab

Armbånd, kurve og halskæder - Udsatte kvinder skyder webshop og julebazar igang!

Del

Empowerment: LivaCreation.dk er navnet på den webshop, hvor kvinder med skadevirkninger fra incest, vold og prostitution fremover vil sælge produkter af eget design.

Fra på onsdag kan man købe flot design, der støtter en god sag, hjemme fra sin dagligstue.

LivaCreation, en socioøkonomisk designvirksomhed drevet af og for udsatte kvinder tilknyttet LivaRehab - Center for rehabilitering af mennesker med skadevirkninger fra  prostitution, vold og incest, åbner en webshop, hvor de sælger ting af eget design.

Produkterne kan også købes til LivaRehabs årlige julebazar onsdag den 25. november i LivaRehabs lokaler på Frederiksberg.

"Alle mennesker har noget at bidrage med og LivaCreation er bevis på det. Her bidrager kvinder med massive skader efter vold, prostitution og senfølger af incest til at skaffe penge til jul og til deres egne behandlingsforløb. LivaCreation er styret af kvinderne selv, og vi kan mærke at de blomstrer med opgaven. Det handler om empower marginaliserende kvinder", siger Flora Ghosh, centerleder på LivaRehab,

Hjemmesiden kan ses her

"Vi er stolte af vores deltagere og det store stykke arbejde de har lavet for at få virksomheden stablet på benene. Der er rigtigt mange timers smykke- og brugskunstproduktion bag den hjemmeside. Hele overskuddet skal bruges til kvindernes behandling, rehabilitering  og til julehjælp"

Flora Ghosh kan kontaktes på telefon: 5371 6100

LivaRehab har eksisteret siden 2011 og har hjulpet mere end 500 mennesker videre i deres liv. I 2014 var der over 134 henvisninger.

Nøgleord

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum