Aarhus Airport

Århus Charter får Gran Canaria i solferiekataloget fra Aarhus Airport

Del

Endnu et rejsebureau åbner nu for rejser til Gran Canaria fra Aarhus Airport. Det Aarhusbaserede charterbureau, Århus Charter, åbner for vinterrejser til den populære vinterdestination fra 22. december 2021.

Århus Charter sender de første gæster af sted til Gran Canaria fra 22. december
Århus Charter sender de første gæster af sted til Gran Canaria fra 22. december

Vinterrejseudbuddet i Aarhus Airport vokser, og til december kan østjyderne pakke solhatten og tjekke ind til Gran Canaria med Århus Charter. Bureauet lægger ud med en julerejse til den kanariske ø, der lokker med alenlange sandstrande og temperaturer, der fortrænger alle vintertraumer.

”Gran Canaria er et af danskernes mest yndede vinterrejsemål, og vi er meget glade for, at Århus Charter nu også tilbyder rejser til den lune ø i Atlanterhavet. Der er et varmt og mangeårigt samarbejde mellem Århus Charter og Aarhus Airport, og østjyderne har taget rigtigt godt imod, at de kan rejse til populære soldestinationer direkte fra deres lokale lufthavn”, siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Spanien ligger i toppen på listen over danskernes foretrukne ferielande, og særligt de kanariske øer er populære, når vintermørket lægger sig over Danmark. Århus Charter har allerede en stærk tilstedeværelse på Tenerife og glæder sig til at føje endnu en kanarisk ø til vinterkataloget.

”Gran Canaria er et stærkt kort i vores vintertilbud fra Aarhus Airport, og destinationen har længe været på vores ønskeliste. Vi har et klart fokus på både familier og voksne uden børn, som vil slippe for vinterkulden. Jul under lune himmelstrøg er blevet en klassiker for mange mennesker, så man kan bruge juletiden til at hygge sig sammen uden at skulle stresse med madlavning, juletræ og gavehav. Vi har allerede stor søgning til vores rejsemål på Tenerife og Madeira, og det er utroligt positivt at kunne sætte endnu en soldestination på landkortet fra Aarhus Airport”, siger Henrik Jensen, som er bureauchef i Århus Charter.

Århus Charter byder både på lækre familiehoteller med masser af faciliteter og all-inclusive, samt hoteller der nærmest ligger i vandkanten. Rejsebureauet har samlet deres udbud af hoteller centralt i Playa del Inglés og Maspalomas på den sydlige del af øen, hvor Maspalomas gigantiske sanddyner kendetegner landskabet, og på solsiden i danskerfavoritten, Puerto Rico.

Rejserne til Gran Canaria går i luften den 22. december og frem til den 13. april 2022. Der er afgang fra Aarhus Airport kl. 7.10 og med en times tidsforskel, lander man på Gran Canaria allerede inden frokost kl. 11.40. Flyvetiden er 5 timer og 30 minutter. Alle gæster, som rejser med Århus Charter, har gratis parkering i Aarhus Airport under hele ferien.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Århus Charter sender de første gæster af sted til Gran Canaria fra 22. december
Århus Charter sender de første gæster af sted til Gran Canaria fra 22. december
Download
Århus Charter tilbyder hoteller centralt i Playa del Inglés og Maspalomas og på solsiden i danskerfavoritten, Puerto Rico.
Århus Charter tilbyder hoteller centralt i Playa del Inglés og Maspalomas og på solsiden i danskerfavoritten, Puerto Rico.
Download

Vedhæftede filer

Information om Aarhus Airport

Aarhus Airport
Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24
8560 Kolind

+45 87 75 70 00https://www.aar.dk/

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Samme år rundede lufthavnen 500.000 passagerer. Aarhus Airport er ejet af Aarhus Kommune, privat investor Staus A/S, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum