Business Lolland-Falster

Årets største netværksarrangement

Del

Næsten 300 deltagere og 100 virksomheder deltog den 28. januar i Partnerforum 2016 på Lolland-Falster.

Det var tredje år i træk, at erhvervsfremmeorganisationen Business Lolland-Falster i samarbejde med Team Sydhavsøerne inviterede til en dag, hvor Lolland-Falsters virksomheder har enestående muligheder for at skabe nye relationer og skabe forretning i landsdelens største netværksbegivenhed.

"Dagen forløb lige så godt, som vi havde håbet, og jeg synes det store fremmøde er endnu en bekræftelse på, at hjulene er begyndt at rulle hurtigere i vores landsdel", siger adm. direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff.

Råd og grin

Arrangementet fandt sted i Maribo Hallerne og blev sat i gang med nogle professionelle indspark om netværk fra stifter af Netværks Akademiet, Susie Lynge. Til gengæld sluttede det i den lidt mindre seriøse ende med standup-tryllekunstneren Rune Klan inden den store fællesspisning.

Plads til iværksættere

Et nyt tiltag i forhold til tidligere år var et særligt område på erhvervsmessen, hvor iværksættere for en lav pris kunne få en stand. "Vi har skruet meget op for vores fokus på iværksættere det seneste års tid, og det er helt oplagt, at vi også bruger sådan et arrangement til at give landsdelens upcoming virksomheder en chance for at skabe nye forbindelser", siger Mikkel Wesselhoff.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster
Business Lolland-Falster
Maribovej 9
4960 Holeby

70228901http://www.businesslf.dk/
Business Lolland-Falster er kommunernes og erhvervslivets fælles erhvervsfremmeorganisation på Lolland-Falster. Vi er sparringspartner for alle lokale erhvervs- og turismevirksomheder, og vi er one point of contact for de der overvejer at etablere sig i området.