Årets nytårsfester nærmer sig, og jagten på nytårskjolen er gået ind

Del

COVID-19 satte en stopper for rigtig mange nytårsfester i 2020, men intet tyder på, at der bliver behov for at aflyse nytårsfester i 2021. I hvert fald er forberedelserne til netop nytårsaften gået i gang hos rigtig mange danskere. Det gælder ikke mindst hos danske kvinder – jagten på nytårskjolen er i den grad gået ind. Den store interesse for at finde den helt rigtige nytårskjole kan bl.a. mærkes hos Mondo Kaos, der fører et bredt udvalg af bedårende nytårskjoler.

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det ikke for tidligt at få købt en festlig og smuk kjole. Festkjolerne til nytårsaften bliver revet ned fra hylderne, men det er ikke for sent at få fingrene i en nytårskjole.

Mondo Kaos klæder den stilbevidste kvinde godt på nytårsaften

Mondo Kaos er sat i verden for at klæde den stilbevidste kvinde godt på til enhver lejlighed – og nytårsaften er ingen undtagelse.

Mondo Kaos’ tøj er retro og vintage inspireret, og målgruppen er derfor kvinder, der holder af det inspirerende retrounivers. Mondo Kaos, der har base i Elmegade Kvarteret i København N, forhandler alt i bukser, nederdele, sko, accessories, kjoler og meget andet. Kjoleudvalget består både af brudekjoler, cocktailkjoler og ikke mindst nytårskjoler. Sidstnævnte kjoler står helt naturligt i høj kurs lige nu, idet nytårsaften nærmer sig.

Dette gør Mondo Kaos for at være kvindernes foretrukne leverandør af nytårskjoler:

 • Stort udvalg af feminine kjoler i klassisk stil
 • Gode anmeldelser på Trustpilot (4,9 ud af 5 stjerner)
 • Overskuelig størrelsesguide
 • Hurtig og sikker levering
 • Mulighed for afhentning i butikken
 • Mulighed for at tracke pakken

Definitionen på den perfekte nytårskjole

Den perfekte nytårskjole er ikke defineret i ordbogen, og det er heller ikke muligt at finde én rigtig definition via internettet. Danske kvinder er forskellige, og det er deres syn på tøj og mode også. Derfor er det op til den enkelte at vurdere, hvilke kriterier en perfekt nytårskjole skal leve op til. Mondo Kaos kan ikke pege på én nytårskjole, der er den rette for alle, men Mondo Kaos bestræber sig på at have kjoler for enhver smag. Mondo Kaos vejleder hvert år adskillige kvinder i deres valg af kjole til nytårsaften.

Disse spørgsmål kan køberen af en nytårskjole med fordel stille sig selv:

 • Er det vigtigt for mig at kunne bruge kjolen til fremtidige fester?
 • Hvilken pasform skal kjolen have?
 • Hvilken farve skal kjolen have?
 • Må kjolen gerne have udfordrende udskæringer for og / eller bag?
 • Hvad må kjolen maksimalt koste?

Når nytårskjolen er i hus….

Det kan tage lang tid at få fundet den rigtige nytårskjole, men når kjolen er kommet i hus, så melder næste opgave sig; hvad skal nytårsoutfittet ellers bestå af?

Nytårskjoler findes i mange former, og derfor er der intet, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til stylingen. Nogle kvinder vælger at hoppe i et par høje stiletter, mens andre føler sig bedre tilpas i et par ballerinasko. Helt tredje ønsker at nedtone formaliteten med et par sneakers. Foruden fodtøjet, så kan der sættes prikken over i’et med accessories. Mondo Kaos forhandler en verden af accessories til både hverdag og fest. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mondo Kaos

Mondo Kaos
Birkegade 1
2200 Kbh. N

60951136https://mondokaos.dk/