LEGOLAND Billund

Årets nyhed i LEGOLAND - Ferrari Build & Race blev åbnet i LEGOLAND® med verdens første 1:1 LEGO® byggede Ferrari Monza SP1

Del
I dag kunne LEGOLAND® endelig løfte tæppet og afsløre LEGO® udgaven af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med Ferrari-racerkører Nicklas Nielsen, der også var imponeret over LEGO udgaven af den berømte Ferrari, som er bygget af 383.610 LEGO klodser.

Den røde løber var rullet ud. Der var høje motorlyde i højtaleren og rigtig mange gæster havde samlet sig i området, hvor LEGOLAND i dag kunne løfte tæppet af verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 og åbne dørene til den helt nye attraktion – LEGO Ferrari Build & Race.

- Det er altid spændende at åbne nye attraktioner i LEGOLAND, og vi har glædet os virkelig meget til at kunne afsløre verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1, og gæsterne har virkelig taget godt imod den. Der var rigtig mange gæster, der stod klar til at få taget et billede sammen med bilen, og det gjorde det selvfølgelig ikke mindre interessant, at de også kunne møde Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som hjalp os med at afsløre bilen i dag, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Også hos Ferrari, der var på besøg til dagens åbning, var der begejstring for den nye forlyselse. 

- Ferrari Build & Race attraktionen er blevet designet til at engagere både Ferrari og LEGO fans i alle aldre, som passer godt ind i Ferrari's strategi om at nå ud til de yngre fans, sagde Annabel Rochfort, Director of Location Based Entertainment & Esports for Ferrari. 

Byg din egen Ferrari og kør på digital racerbane 

LEGO Ferrari Build & Race er en digital byggeoplevelse, hvor gæsterne i LEGOLAND kan bygge deres egen LEGO Ferrari, som de kan teste på forskellige ramper og testbaner, inden de lægger den i scanneren, som gør bilen digital og gør det muligt at køre ræs på den store digitale racerbane.

- Det er en fantastisk kombination af en byggeoplevelse og en digital oplevelse, der er blevet kombineret med verdenskendte Ferrari, som vi har meget store forventninger til. Interessen har allerede været stor, og vi er sikre på, at den nye attraktion vil være noget som rigtig mange af vores gæster vil lægge vejen forbi, når de besøger LEGOLAND i de kommende år, siger Christian Woller.

Kontakter

Billeder

Download
Download
Download
Christian Woller og Anders Breinholt
Christian Woller og Anders Breinholt
Download
Anders Breinholt, Nicklas Nielsen og Noah Hauge
Anders Breinholt, Nicklas Nielsen og Noah Hauge
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Presseinvitation: 18. maj åbner LEGOLAND® årets nyhed "Ferrari Build & Race" og afslører verdens første 1:1 LEGO byggede Ferrari Monza SP110.5.2023 13:26:14 CEST | Pressemeddelelse

Årets nyhed i LEGOLAND® - Ferrari Build & Race åbner 18. maj og byder på en helt ny interaktiv og digital Ferrari attraktion. Her kan gæsterne blandt andet bygge deres egen LEGO® Ferrari og gøre den levende på den digitale racerbane og naturligvis opleve 1:1 modellen af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med racerkører Nicklas Nielsen.

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum