Næstved Bibliotek og Borgerservice

Årets nye romaner af danske og nordiske forfattere

Del

Få inspiration til gode læseoplevelser, når litteraturanmelder og sognepræst Liselotte Wiemer gæster Næstved Bibliotek tirsdag den 30. november kl. 19.00–21.00.

Liselotte Wiemer. Foto er fremsendt til pressebrug af Liselotte Wiemer
Liselotte Wiemer. Foto er fremsendt til pressebrug af Liselotte Wiemer

Er du på udkig efter den næste gode bog eller mangler du inspiration til din læsekreds? Så er det muligt at blive inspireret, når Liselotte Wiemer tager dig med på en tur gennem årets spændende bogudgivelser af danske og nordiske forfattere. Her er mulighed for at få et overblik over nyheder og vigtige genudgivelser, samt tendenser i årets bogudgivelser. Og for at få inspiration til, hvad du absolut må læse, gode idéer til kommende læsning i læsekredsen og måske ideer til et par julegaver?

Tradition for læseglade
Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. Hun er nu sognepræst ved Horne og Asdal kirker i Vendsyssel, men tager stadig på turne med sin introduktion til årets nye bøger. Arrangementet er blevet en hel tradition – Liselotte Wiemer har 5 gange tidligere besøgt Næstved Bibliotek, dog med en enkelt afbrydelse sidste år, grundet Corona. Deltagerne får udleveret en litteraturliste over de omtalte bøger.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Langes Bog & idé, der medbringer de omtalte bøger, så man også har mulighed for at se og måske købe nogle af dem.

Arrangementet finder sted tirsdag den 30. november kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det koster 50 kr. at deltage. Billetter købes via www.naesbib.dk

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

Liselotte Wiemer. Foto er fremsendt til pressebrug af Liselotte Wiemer
Liselotte Wiemer. Foto er fremsendt til pressebrug af Liselotte Wiemer
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum