DI Sønderjylland

Årets lærling yder topservice og er en god ambassadør

Del

Speditørelev Mads Knudsen Blom fra H.P. Therkelsen A/S har modtaget DI Sønderjyllands Lærlingepris, som blev overrakt ved DI Sønderjyllands erhvervstræf den 3. juni 2019 på Alsik Hotel i Sønderborg.

Da Mads Knudsen Blom kom til H.P. Therkelsen A/S tog det ham ikke mange uger, før han begyndte at træde i karakter ved at være selvstændig og beslutsom omkring de opgaver, som de ellers så erfarne kollegaer udførte i speditionen.

- Han kom ind med åbne arme fra dag ét og tog fat på opgaverne med krum hals. Han har en fantastisk positiv måde at omgås kollegerne på – og også kunderne har bemærket, hvilken topservice de har fået hos ham, siger afdelingsleder Bent Hansen fra H.P. Therkelsen.

Mads Knudsen Blom bliver færdig med sin uddannelse som speditør 31. juli i år. Og kollegerne er ikke i tvivl: Ifølge dem er Mads sådan én, som man bare ikke møder særlig tit.

”Han skiller sig ud fra resten, fordi han er enormt engageret og nysgerrig.” Det var den røde tråd i tilbagemeldingerne, da afdelingslederne kom med opfordringen om at indstille Mads til ”Årets Elev 2019” på virksomheden.

- Både i arbejdssammenhæng og socialt har Mads sin helt egen, selvfølgelige måde at være på. Mads er sådan en fyr, der kommer ind med et stort smil om morgen og hilser på os. Han er nysgerrig og videbegærlig – og som regel er han den, der er bedst forberedt, når vi holder afdelingsmøder, siger projektkoordinator Inken Thaysen Dam.

Mads Knudsen Blom er både fagligt dygtig og en god ambassadør for erhvervsuddannelserne og for Padborg, hvor han blandt andet har lavet en video, der slår et slag for såvel arbejdet som for Padborg.

- Vi har brug for flere ambassadører som Mads, der er klar til at fortælle om erhvervsuddannelserne, vores dejlige område og de spændende jobmuligheder, de giver, siger Hans Olling, formand for DI Sønderjylland.

I fritiden spiller Mads Knudsen Blom fodbold på semiprofessionelt plan, og har sideløbende også tid til at være fodboldtræner ved en af DBU’s fodboldskoler.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere info kontakt:
Regionalforeningskonsulent Gordon Trier Holm: gth@di.dk, tlf: 2949 4606
Pressekoordinator Lars Bøgeskov: larb@di.dk, tlf: 2236 3138
Direktør Peter Therkelsen: pth@hpt.dk, tlf: 2161 2022
Projektkoordinator Inken Thaysen Dam, itd@hpt.dk, tlf: 2388 6855

Billeder

Information om DI Sønderjylland

DI Sønderjylland
DI SønderjyllandFor yderligere information om DI Sønderjylland:

Konsulent Gordon Trier Holm
Mail: gth@di.dk
Tlf. 3377 3986
Mobil: 2949 4606

Chefsekretær Lissen S. Bundgaard
Mail: lsb@di.dk
Tlf. 3377 3702

Følg pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum