DI Sønderjylland

Årets lærling i Sønderjylland: Flittiglise og systematiker i topklasse

Del

Hos BHJ A/S har de en stilsikker systematiker i håndtering af dokumenter. Hun har vist stor evne til at skabe god forbindelse mellem kontor og produktion. Man skal nemlig være af den rette støbning for at blive logistikassistent. Og det er Siw Dittfeld, der dagligt pendler over grænsen fra hjemmet i Harreslev til BHJ i Gråsten.

Lærlingeprisen 2018 går til 24-årige Siw Dittfeld, som i godt to år har været hos BHJ A/S i Gråsten. Sidste efterår blev hun udlært og har siden været fastansat på virksomheden.

Og det er ikke uden god grund. For ekspertise og et blik for at forenkle procedurer i IT og procedurer for bogholderi er blandt nogle af de vigtige opgaver, der er for en logistikassistent. Og ikke kun dét mestrer Siw Dittfeld til fulde.

- Hun har en utrolig positiv indstilling til alt, hvad hun laver. Siw er arbejdsom, hurtig til at sætte sin ind i nye ting og formår at balancere mellem sjov, alvor og travlhed. Hun evner at komme ind på livet af mennesker på en god måde og taler til folk i øjenhøjde. På den måde gør hun afstanden mellem kontor og produktion mindre, siger Logistic Professionel Specialist Tina K. Jensen, der oprindeligt ansatte den dygtige lærling.

I går på Erhvervstræf 2018 torsdag den 31. maj fik Siw Dittfeld prisen overrakt. Det foregik fra kl. 16-19.10 på Folkehjem, Haderslevvej 7 i Aabenraa.

BHJ blev grundlagt i 1969 i Gråsten. I dag er BHJ en del af LGI-koncernen med BHJ og Essentia som forretningsområder. Begge virksomheder forædler biprodukter fra slagterier til ingredienser til bl.a. kæledyrsfoder, fødevarer samt til medicinindustrien.

Og årets lærling har gennem sin uddannelse haft mange forskellige opgaver, hvor hun skulle holde mange bolde i luften. Ret hurtigt i uddannelsesforløbet kom hun ud på fabrikken for at få et godt indblik i, hvordan produktionen foregår. Hun har været glad for at blive udfordret og har kun godt at sige om sit lærested.

- Det har været fantastisk, hvor jeg tidligt fik lov at arbejde selvstændigt med udfordrende opgaver så som med oversøiske kunder. Og hen ad vejen fik jeg lov til at opdyrke mine egne kunder, som jeg har ansvaret for. Jeg har med uddannelsen udviklet min personlighed, fået mere selvtillid og er nok blevet mindre genert, siger Siw Dittfeld.

For virksomheden er det guld værd at sikre fødekæden af logistikassistenter. For det er en faggruppe, der ikke sådan lige hænger på træerne. Som i mange andre dele af landet kæmper BHJ også med at skaffe nok at kvalificerede medarbejdere.

I det daglige pendler Siw Dittfeld hver dag over grænsen, da hun bor i Harreslev ved Flensborg.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger fås hos regionalforeningskonsulent Gordon Trier Holm på tlf: 2949 4606, mail: gth@di.dk eller hos pressekoordinator Lars Bøgeskov på tlf: 2236 3138, mail: larb@di.dk

Billeder

Information om DI Sønderjylland

DI Sønderjylland
DI SønderjyllandFor yderligere information om DI Sønderjylland:

Konsulent Gordon Trier Holm
Mail: gth@di.dk
Tlf. 3377 3986
Mobil: 2949 4606

Chefsekretær Lissen S. Bundgaard
Mail: lsb@di.dk
Tlf. 3377 3702

Følg pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Sønderborg fortsætter en solid fremgang som erhvervsvenlig kommune3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Sønderborg rykker i år 18 pladser frem til en samlet placering på en 42. plads i DI's undersøgelsen af Danmarks kommuners erhvervsklima, Lokalt Erhvervsklima 2018. Dermed lægger kommunen stadig større afstand til en tidligere bundplacering. Især er virksomhederne blevet særligt godt tilfredse med kvaliteten af de kommunale veje og kommunens indsats for at sikre bredbånd og mobildækning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum