Ishøj Kommune

Årets klima- og miljøpris i Ishøj: Frist forlænget til 1. juni

Del

Du kan stadig nå at indstille kandidater til Ishøj Kommunes Klima- og Miljøpris 2018. Fristen er forlænget med tre uger til den 1. juni 2018

Ishøj Stationsvej.
Ishøj Stationsvej.

Temaet for årets pris er ’Sundere trafik – mindre støj og forurening’. Ishøj Kommune vil i år gerne belønne en borger, en virksomhed, en forening eller en institution, der arbejder for eller har en god ide til, hvordan man kan gøre trafikken sundere ved at mindske luftforening og/eller trafikstøj. En sundere trafik bidrager til et sundere liv.

Vinderen får en præmie til en værdi af 5.000 kroner.

Giv dit bud på en kandidat senest 1. juni

Hvis du vil foreslå en kandidat, kan du gøre det ved at sende indstillingen til Grønt Forums sekretariat på pvm@ishoj.dk . Her kan du også få svar på dine spørgsmål om prisen, og hvordan du indstiller. Fristen for at indstille er forlænget med tre uger til den 1. juni 2018.

Det er Grønt Forum, der indstiller kandidater til Ishøj Byråd. I Grønt Forum sidder repræsentanter for en række foreninger og organisationer i Ishøj samt Ishøj Kommunes Klima- og Miljøudvalg.

Kandidater må gerne inspirere andre

Ved udvælgelsen af kandidater lægger Grønt Forum vægt på, at priskandidatens indsats for eksempel har øget den almindelige interesse for klima og miljø, har medført at kommunens CO2-udledning nedbringes og/eller har tilskyndet til, at så mange som muligt udfører en aktiv indsats og kan tjene som inspiration for andre. For en virksomhed gælder det, at indsatsen skal være udover, hvad virksomheden er forpligtig til i forhold til loven.

Ishøj Byråd uddeler klima- og miljøprisen i slutningen af året efter indstilling fra Grønt Forum.

Kontakter

Maria Klemmed Lyngholm, Grønt Forums sekretariat, tlf. 43 57 75 01 eller mkn@ishoj.dk

 

Billeder

Ishøj Stationsvej.
Ishøj Stationsvej.
Download
Cyklister i Ishøj Strandpark.
Cyklister i Ishøj Strandpark.
Download
Torslunde i Ishøj.
Torslunde i Ishøj.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum