Årets Julekoncert Steve Cameron And The Gospel Calvary. “My Mama’s Favourits”

Del

Man vil kunne opleve en koncert med musikalske minder fra Etta Cameron's mange koncerter. Repertoiret er håndplukket ud fra Ettas favoritter og er en blanding af gospel og evergreens.

En svingende og livsbekræftende koncert med Steve Cameron & The Gospel Calvary. De arbejder dedikeret for at give publikum en fantastisk koncertoplevelse og videregive musikkens budskab om håb og glæde. Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde, og han giver publikum en varm og energifuld oplevelse.

Når du i år køber billet støtter du samtidig landsforeningen for PTSD og BEDRE PSYKIATRImed hver 10 kr. Det ligger Steve Camerons hjertet nært at hjælpe netop disse mennesker.

I den forbindelse har han forfatter og musiker Jørgen Nancke med på touren. Her præsenterer han sin nye digtsamlig Ravnsort, med oplæsning og hans duo Walkabout sætter musik til. Om digtsamlingen skriver forlaget Mellemgaard: ”Jørgens  tekster afsøger tilværelsens smertefulde erfaringer i et meget intenst sprog som ikke kan undgå at påvirke sin læser.

Byer hvor koncerten kan opleves, samt billetsalg

D. 29 nov. Horsens (billetnet,dk)

D. 11 dec. Tønder (billetnet.dk)

D. 15 dec. Frederiksværk (billetboxen.dk)

D. 16 dec. København Østerbro (billetnet.dk)

D.17 dec. Göteborg Konserthus

D. 21 dec. Odense (billetnet.dk)

D. 22 dec. Århus (billetnet.dk)

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Steve Cameron

Steve Cameron
Krogsvej 20
8382 Hinnerup

http://Krogsvej 20

Følg pressemeddelelser fra Steve Cameron

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.