Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Årets Idrætsforening 2021 skal findes: Skal din forening vinde 25.000 kroner?

Del

Gør din lokale idrætsforening en særlig indsats for Københavns idrætsliv? Så kan du nu indstille foreningen til prisen som Årets Idrætsforening 2021.

Arbejder den lokale badmintonklub for at få flere piger med i foreningslivet? Har basketballklubben fået flere socialt udsatte på træningsbanen? Eller tager de frivillige ildsjæle i bowlingklubben socialt ansvar i lokalområdet?

Idrætsforeningerne i København gør en ekstraordinær indsats for byens idrætsliv. Nu kan du indstille de foreninger, du synes fortjener prisen som Årets Idrætsforening 2021 og de medfølgende 25.000 kroner.

Kultur- og fritidsborgmester i København Franciska Rosenkilde (Å) opfordrer alle til at indstille de idrætsforeninger, der fortjener den særlige hæder:

”Med kåringen af Årets Idrætsforening fejrer vi alt det, som byens idrætsforeninger og de frivillige ildsjæle gør for at få flere københavnere, uanset alder og baggrund, med i de sunde og aktive fællesskaber. Det skal vi i dén grad hylde. Derfor håber jeg, at så mange som muligt vil komme med deres bud på de foreninger, der fortjener prisen.”

Alle kan indsende deres begrundedeforslag til Kultur- og Fritidsforvaltningen. Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

Der er frist for nomineringer den 1. oktober 2021 klokken 12:00. Prisen uddeles i år for 18. gang.

De seneste fem års vindere af prisen

  • 2020: Amager SK
  • 2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne
  • 2018: Copenhagen Floorball Club
  • 2017: Nørrebro United
  • 2016: Boldklubben Skjold 

Fakta

  • Der er frist for indstillinger den 1. oktober 2021.
  • Du kan sende din indstilling til idraet@kk.dk med ”Årets Idrætsforening 2021” i emnefeltet.
  • Kåringen af vinderen finder sted i bygendelsen af november, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde vil overrække prisen
  • Dommerkomitéen består af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, repræsentanter fra DGI Storkøbenhavn, Danmarks Idrætsforbund og Firmaidræt Storkøbenhavn.

 

Kontakter

Franciska Rosenkilde via pressekonsulent Morten Vikær, tlf.: 24 87 91 88

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum