Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere

Arbejdsmiljøkonference skal forbedre arbejdsmiljøet

Del

Et godt arbejdsmiljø giver gladere ansatte og en bedre bundlinje. Konferencen er målrettet de grønne erhverv.

Arbejdsmiljøkonferencen er den anden af sin slags dedikeret til de grønne erhverv. Den første blev med stor succes afholdt i 2018, hvor mere end 300 personer deltog. Konferencen byder på inspirerende oplæg og workshops, hvor deltagerne selv vælger de aktiviteter, der er mest interessante eller relevante for den enkelte. Så er du landmand, gartner, skoventreprenør, anlægsgartner, entreprenør eller har en anden tilknytning til de grønne erhverv, må du ikke gå glip af denne mulighed for at blive klogere på dit arbejdsmiljø.

Der er mange udfordringer
I de grønne erhverv har der traditionelt været mange alvorlige ulykker eller nedslidende fysisk arbejde. Men trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø er også emner, der er vigtige at forholde sig til. Derfor har konferencen en bred pallette af oplæg og workshops inden for mange forskellige emner, som kan inspirere, motivere eller give ny viden til deltagerne. Viden som deltagerne kan tage med sig hjem i det daglige arbejdsmiljøarbejde.

På konferencen kan man bl.a. høre oplæg om arbejdsglæde, forebyggelse af ulykker, få viden om sundhed og ergonomi, møde organisationerne bag konferencen og få en snak med leverandører af maskiner og sikkerhedsudstyr. Derudover har vi inviteret Søren Kryhlmand, direktør for Arbejdstilsynet, til et oplæg og debat om fremtidens Arbejdstilsyn. Dagen sluttes af i selskab med skuespiller og foredragsholder Jens Arentzen, som vil runde dagen af med et levende og underholdende, men også seriøst oplæg om den gode kommunikation og nærvær, og hvad det betyder for relationerne på en arbejdsplads.

”Når vi har valgt Den gode Arbejdsplads som overskriften på vores konference, så skal det forstås i bred betydning, fordi den gode arbejdsplads er en arbejdsplads, hvor medarbejderne ikke kommer til skade i en arbejdsulykke eller bliver langtidssygemeldte pga. stress eller nedslidning. Det handler også om, hvordan man kan fastholde gode medarbejdere og elever på arbejdspladsen. Vi har desuden en stor udfordring med at få nedbragt ulykkesstatistikken særligt på landbrugsområdet. Derfor præsenterer vi også et helt nyt lyd-værktøj på konferencen, som griber forebyggelsesarbejdet an på en ny måde. Det er vores mål, at få arbejdsmiljøet højere på dagsordenen, og det skal simpelthen i højere grad italesættes i virksomhederne i det daglige. Derfor henvender arbejdsmiljøkonferencen sig til alle, der arbejder i de grønne erhverv. Vi har fået fat i nogle af de bedste oplægsholdere og fagpersoner inden for området, og vi har forsøgt at skrue et program sammen, der er relevant for alle.”, siger HR- og arbejdsmiljøchef i GLS-A, Anne Marie Hagelskjær Smit.

Hvor og hvornår

Arbejdsmiljøkonferencen finder sted onsdag den 4. marts 2020 kl. 8.00-16.00 i Odense Congress Center.

Det koster kun 475 kr. at deltage. Der er et begrænset antal billetter, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Har du spørgsmål? Kontakt Anne Marie Hagelskjær Smit på 87403407 eller amh@gls-a.dk

Nøgleord

Links

Information om Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere

Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

http://www.gls-a.dk

Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere er den toneangivende arbejdsgiverorganisation inden for de grønne områder.

GLS-A yder rådgivning om alle ansættelsesretlige aspekter, og vore medlemmer er sikret en faglig og professionel rådgivning i en arbejdsgiverforening, der samtidig har nogle af markedets laveste omkostninger.

Følg pressemeddelelser fra Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.