Aabenraa Kommune

Apple inviterer til åbent hus

Del

Onsdag 11. april kan interesserede borgere få muligheden for at se nærmere på Apples planer med datacentret i Aabenraa Kommune. Det foregår i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa klokken 15.00-19.00

Fra klokken 15.00-19.00 onsdag 11. april inviterer Apple til åbent hus i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa.

Her kan interesserede borgere kigge forbi for at se nærmere på planerne for det nye datacenter i Kassø. Apple vil være til stede til at svare på spørgsmål, lige som der også vil være en model over området samt flere plancher, der viser skitser over det kommende byggeri.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune i top: Helhjertet indsats sender unge i uddannelse og borgere i job23.1.2019 12:48:22Pressemeddelelse

Beregninger bragt af NB Økonomi baseret på tal og analyser fra Økonomi- og Indenrigsministeriet viser, at Aabenraa Kommune er den næstbedste blandt alle landets kommuner på en række parametre lagt sammen på tværs af blandt andet uddannelse og beskæftigelse. Klare strategier, dedikerede medarbejdere og et godt samarbejde i byrådet er nogle af forklaringerne på det gode resultat, ifølge borgmester Thomas Andresen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum