Danmarks Apotekerforening

Apotekerne opfordrer til at huske receptfornyelse

Del

Er recepten på medicin ved at udløbe, så husk at få den fornyet inden jul. Apotekerne opfordrer også til, at man henter medicinen i god tid, så man undgår for mange kunder samtidig i de sidste hektiske dage op til højtiden.

Mange praktiserende læger holder lukket mellem jul og nytår. Derfor opfordrer landets apoteker til, at man husker at forny sine recepter nu, hvis de er ved at udløbe.

Samtidig lyder opfordringen, at man også skal hente sin medicin i god tid inden jul, da der ofte er meget travlt på apotekerne i de sidste dage før den store højtid. Det er vigtigt at sprede kundestrømmen, så man minimerer smitterisikoen med COVID-19.

Trods nedlukningen af Danmark holder apotekerne fortsat åbent alle hverdage før og efter jul. Og har man akut brug for medicin i helligdagene, er der vagtapoteker over hele landet. Se oversigten her: www.apoteket.dk/findapotek

Information om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening
Danmarks Apotekerforening
Bredgade 54
1260 København K

3376 7600http://apotekerforeningen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum