Danmarks Apotekerforening

Apotekerne har nu rundet 125.000 influenzastik

Del

Efter en uge med tilbud om influenzavaccination til udsatte grupper har apotekerne rundet de første 125.000 stik.

Danskerne er strømmet til landets apoteker for at blive vaccineret mod influenza, siden der 1. oktober blev åbnet for vaccinerne. Tilstrømningen har været så stor, at 125.000 efter godt en uge kan sige ’tjek’ til, at de er blevet vaccineret. Til sammenligning influenzavaccinerede apotekerne sidste år 250.000 personer i hele vaccinationssæsonen.

De første tre uger er vaccinationen gratis og rettet mod personer i risikogrupperne – det vil personer over 65 år, førtidspensionister, gravide i 2. og 3. trimester og personer med kroniske sygdomme såsom astma, KOL, hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Også sundheds- og plejepersonale med tæt kontakt til sårbare borgere kan få vaccinen nu.

Fra den 22. oktober udvides tilbuddet om vaccination til alle andre, der ønsker at være beskyttet her op til influenzasæsonen. 

Man kan uden tidsbestilling blive vaccineret på 390 apoteker landet over – se hvilke på www.apoteket.dk.

Kontakter

Ring til Apotekerforeningens pressetelefon 2773 2185 for yderligere information

Information om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening
Danmarks Apotekerforening
Bredgade 54
1260 København K

3376 7600http://apotekerforeningen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum