Danmarks Apotekerforening

Apotekerne har IKKE masser af håndsprit på hylderne

Del

Apotekerne kan fortsat ikke følge med efterspørgslen på håndsprit, og leverancerne er ustabile.

I går kom det frem i pressen, at mange apoteker igen har håndsprit nok på hylderne. Det er imidlertid ikke korrekt. Håndsprit er stadigvæk en mangelvare på alle apoteker, der slet ikke kan følge med efterspørgslen.

Apotekerforeningen er derfor ked af, apotekernes kunder har fået det indtryk, at de igen kan købe håndsprit på de fleste apoteker. Fakta er, at der igen er begyndt at komme leverancer af håndsprit til apotekerne. Men leverancerne er ustabile, og de bliver generelt hurtigt udsolgt.

Ydermere forventes efterspørgslen at stige, efterhånden som landet åbner op igen. Derfor må man forudse yderligere pres på de steder, som sælger håndsprit – herunder apoteker og supermarkeder.

Alle kæmper for at følge med i øjeblikket – også producenterne, hvor mange nye producenter heldigvis har kastet sig ind i kampen for at sikre danskerne håndsprit. 

Der er i øvrigt ikke noget at sige til, at producenterne har svært ved at følge med. Apotekets Alcogel har allerede solgt væsentligt mere på bare en måned, end den normalt sælger på et helt år.

Information om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening
Danmarks Apotekerforening
Bredgade 54
1260 København K

3376 7600http://apotekerforeningen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Apotekerforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum