Dantaxi 4x48 A/S

Antallet af taxier mere end fordobles under Folkemøde

Del

I denne uge ankommer 18 Dantaxi’er til Bornholm for at assistere øens faste stab af taxier. Forstærkningen bringer antallet af taxier op på det højeste niveau i Folkemødets historie.

El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.

Folkemødet på Bornholm er i 2022 tilbage i fuld form, og det bringer efterspørgslen på taxier i vejret. I lighed med tidligere år hjælper taxier overfra til, og indgår i Dantaxi Bornholms vognpark i de fire dage Folkemødet løber af stablen. I år består forstærkningen af hele 18 vogne, og dermed kommer det samlede antal af taxier op på 33 hos Dantaxi Bornholm.

De 18 vogne består af ni almindelige taxier, tre store vogne og seks el-taxier. Antallet af el-taxier er tilpasset den nuværende ladeinfrastruktur på øen, forklarer kommerciel direktør hos Dantaxi, Vibeke Wolfsberg:

Vi har i år valgt at indsætte seks el-taxier, da vi vurderer, at det er et realistisk antal i forhold til det antal af offentlige ladestandere, der pt. er tilgængelige på Bornholm. Vi noterer os, at der er planlagt etablering af flere ladestandere på øen over de næste år. En udvikling vi finder særdeles positiv og helt i tråd med Dantaxi's målsætning om at udfase dieseltaxien indenfor en kortere årrække.

Daglig leder af Dantaxi Bornholm, Benny Jensen, tilføjer, at selv om antallet af taxier på Bornholm nu er det største i Folkemødets historie, kan der stadig opstå flaskehalsproblemer i bestemte tidsrum:

Vores erfaring fra alle tidligere år viser, at der kan opstå ventetid ved flyankomst og ved færge- ankomst og afgang.  Jeg håber, at vores kunder har forståelse for, at det kan betyde ventetid, når mange skal bruge en taxi på samme tid.

Dantaxi Bornholm er eneste taxiselskab, der dækker hele øen. Til hverdag råder selskabet over 15 vogne.

Kontakter

Billeder

El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Drop løbehjulet hvis promillen er for høj10.7.2022 20:09:58 CEST | Pressemeddelelse

Samarbejdet mellem Dantaxi og TIER udvides. Sommer og sol er for mange lig med fest og socialt samvær samt et glas eller to med familie og venner. Men bliver promillen for høj, skal man holde sig fra løbehjul og i stedet vælge taxi til hjemkørslen. Det mener TIER Mobility og Dantaxi, der råder over hhv. 800 el-løbehjul og 1.000 taxier i København og på Frederiksberg. Tiltaget mellem de tohjulede og de firhjulede hilses velkommen på Rådhuset.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum