Aabenraa Kommune

Ansøgningsfristen for eventmidler bliver forlænget

Del

Kultur- og Fritidsudvalget har forlænget fristen for, hvornår der skal ansøges om midler til events i Aabenraa Kommune, så det nu kan gøres helt ind til 19. september.

Aabenraa Kommune har en eventpulje på cirka en halv million kroner, som Kultur- og Fritidsudvalget fordeler hvert år på deres møde i november. Ansøgningsfristen var 29. august, men ved fristens udløb var der stadig plads til flere ansøgninger.

- Vi kan se, at rigtig mange har travlt til op over begge øre med at afvikle alle de events, som er blevet udsat på grund af corona. Derfor har der måske ikke været opmærksomhed og tid nok til at søge eventpuljen for næste år, hvilket betyder, at vi har valgt at udsætte ansøgningsfristen til 19. september, siger Lars Kristensen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget,

Puljen giver mulighed for at søge større beløb, end dem Kulturelt Samråd fordeler tre gange om året. Samtidig er der mulighed for at have en god planlægningshorisont, hvis man for eksempel skal hyre større kunstnere eller lægge billet ind på at være vært for en større begivenhed.

- I år havde puljen givet midler til et verdensmesterskab for modelfly i Rødekro og til det internationale Melodigrandprix for mindretal. Begge dele blev aflyst på grund af corona, så faktisk har vi også restmidler i eventpuljen, hvis man står med en event, der godt kunne bruge medfinansiering i år, siger Lars Kristensen.

Man kan som institution, forening eller enkeltaktør søge støtte til ikke-kommercielle events, der finder sted i Aabenraa Kommune. Vil man ansøge puljen, finder man kriterier og ansøgningsskema ved at søge på ”eventpulje” på www.aabenraa.dk.

Kontakter

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, tlf.: 21 47 49 54; e-mail: lkri@aabenraa.dk

Teamleder for Kultur, Charlotte Helt Brunsgaard, tlf.: 73 76 72 09; e-mail: chb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum