Billund Kommune

Ansøgningsfrist til coronapulje for kulturen forlænges

Del

Coronapuljen er for særligt udfordrede foreninger og aktører i kultur- og fritidslivet, som på grund af COVID-19 har behov for ekstra støtte. Puljen kan søges frem til den 1. september.

Coronapuljens formål er at støtte de foreninger og aktører fra kultur- og fritidslivet, som grundet Covid-19 er særligt hårdt ramt økonomisk, har lidt betydelige tab eller hvis eksistensgrundlag er truet.

”Coronapuljen er en del af de tiltag, som Unge- og Kulturudvalget har besluttet i forbindelse med at hjælpe kultur- og fritidslivet i Billund Kommune. Vi håber, at de foreninger og aktører, som har brug for hjælp vil benytte denne mulighed,” siger områdechef for Kultur og Fritid Rasmus Kaufmann.

Foreninger eller aktører på kultur- og fritidsområdet i Billund Kommune har mulighed for at søge puljen. Coronapuljen kan søges frem til den 1. september 2021. Det ventes, at Unge- og Kulturudvalget tager stilling til ansøgninger til puljen på deres møde den 16. september 2021.

Man kan læse mere om pulje, kriterier og krav på billund.dk/coronapulje.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum