Region Hovedstaden

Anne Kirstine Damsager bliver ny HR-direktør i Region Hovedstaden

Del

Den 1. september 2019 tiltræder Anne Kirstine Damsager som ny direktør i Center for HR. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen siden 2018.

Som vicedirektør har Anne Kirstine Damsager været ansvarlig for Center for Koncernstyring, som bl.a. løser drift og udvikling af økonomi, HR, ledelsesinformation og arbejdsmiljø i Finansministeriets koncern. Anne Kirstine har tidligere bl.a. været forhandler på de statslige overenskomster og bidraget til, at flere store HR-processer kom godt i mål.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Anne Kirstine velkommen til Region Hovedstaden. Anne Kirstine har mange styrker og erfaringer med sig, og hun er den helt rette til at fastholde og udvikle et velfungerende Center for HR, hvor fokus er på at understøtte hospitaler og medarbejdere i klinikken, så der er de bedste rammer for at tage sig af patienterne,” siger koncerndirektør Jens Gordon Clausen.

”Jeg glæder mig meget til at starte i Region Hovedstaden og bidrage til, at vi lykkes med de mange vigtige opgaver i regionen, og jeg ser ikke mindst frem til samarbejdet med de mange dygtige og dedikerede faggrupper. Jeg lægger vægt på, at vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder hele vejen fra koncerndirektionen til klinikken og vil trække på de erfaringer jeg har fra forandrings- og omstillingsprocesser og arbejdet i politisk styrede organisationer,” siger Anne Kirstine Damsager.

Den nye centerdirektør er oprindeligt uddannet i sociologi fra Københavns Universitet og har en lang karriere i Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen og Personalestyrelsen. Før Anne Kirstine blev vicedirektør, var hun Koncern HR-chef i Finansministeriet, hvor hun blandt andet havde ansvaret for den personalemæssige del af flytningen af Statens Administration og ledede en forandringsproces med etablering af koncern HR som servicefunktion i Finansministeriet med høj kvalitet og medarbejdertilfredshed.

Privat bor Anne Kirstine Damsager i Holte med sin mand og parrets to børn på 15 og 12 år. Anne Kirstine er 43 år.

For yderligere information kontakt:

Region Hovedstadens pressevagt
Tlf.: +45 70 20 95 88

Billeder

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum