Ishøj Kommune

Anne Dorte Michelsen med soloshow i Ishøj

Del

Den 10. marts kl. 20 kan du i Ishøj Kultur Café opleve Anne Dorte Michelsens nye soloshow ”Jeg vil huske”

I Anne Dorte Michelsens nye soloshow, ”Jeg vil huske”, føres publikum helt tilbage til 1960’erne, hvor Anne Dorte som 8-årig første gang satte sine små fingre på onkel Mogens’ aflagte klaver og skrev en sang.

Derfra fortsætter det videre igennem pubertetens drømme, længsler og guitarspil og frem til de store hits med Tøsedrengene, den lange solokarriere både herhjemme og i udlandet, og den overraskende succes med husmorgruppen Venter På Far. Showet når helt frem til i dag med nye sange fra blandt andet Anne Dortes seneste soloalbum ”De Voksnes Rækker”.

Fra forelskelser til friværdier

Igennem mere end 40 år har Anne Dorte Michelsen på sin helt egen ligefremme og inderlige måde skrevet sange om alt fra forelskelse til friværdi. Hos hende går det muntre og det melankolske hånd i hånd. Ikke mange danske sangskrivere formår som Anne Dorte at komme omkring både det lokale byggemarked, Tour de France-feltet, vintermørkets ensomhed, den store kærlighed og kattebakken, der trænger til at få skiftet grus. Og det alt sammen i sange, der rammer dybt og bredt.

For mange har Anne Dortes Michelsens musik været en del af soundtracket til deres liv. Både i de indadvendte øjeblikke og ude på dansegulvet. Både når kærligheden har været svær at forstå og finde, og senere når familiens vasketøjsbunke blev en helt ny form for udfordring.

Se ind bag sangene

Nu kommer muligheden for at se ind bag sangene og lytte til nogle af baggrundshistorierne denne aften i Ishøj. Det er ligefremt, lattermildt og længselsfuldt, når Anne Dorte Michelsen er alene på scenen med sit klaver og sin guitar og fortæller sin egen og musikkens historie fra engang på en villavej vest for Århus og til i dag, hvor sangene stadig melder sig og vil skrives og synges.

Billetter koster 200 kroner og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 175 kr.

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum