Dansk Håndbold Forbund

Anna Sophie Okkels indkaldt til landsholdet

Del

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har i dag udtaget SK Århus-profilen Anna Sophie Okkels til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Portugal.

Efter Lærke Møllers alvorlige skade i sidste uge har der stået en mulig plads åben i truppen til EM-kvalifikationskampene mod Tyrkiet og Portugal. Den har landstræner Klavs Bruun Jørgensen nu valgt at besætte med SK Århus-spilleren Anna Sophie Okkels, der både kan spille venstre back og playmaker. Klavs Bruun Jørgensen forklarer her udtagelsen:

”Den kommende samling er sidste mulighed for at se spillere an, inden vi samler VM-truppen i slutningen af november, og nu har vi valgt at indkalde Anna Sophie, der har haft en rigtig flot sæsonstart. Vi ved godt, at hun spiller meget venstre back i klubben, og det kan da også være at vi prøver hende på den position, men udgangspunktet er, at hun bliver spiller playmaker hos os,” siger landstræneren og peger på Okkels’ åbenlyse kvaliteter i forsvaret, hvor hun kan bruge sin stærke fysik som en af begrundelserne for hendes udtagelse.

Danmark spiller mod Tyrkiet i Ceres Arena i Aarhus, den 8. oktober kl. 20.15, og møder Portugal på udebane tre dage senere, den 11. oktober kl. 18.15 dansk tid.

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?