Det Kongelige Teater

Anmelderrost drama endelig på Danmarksturné

Del

Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab kan nu opleves i hele landet

Se Stine Stengade og Morten Kirkskov i det intense par-drama, Scener fra et ægteskab, hvor rollerne i denne specielle udgave af klassikeren er byttet om. Nu er det kvinden, der forlader mand og børn for en yngre model.

Både anmeldere og publikum er stærkt begejstrede for forestillingen, der allerede har spillet i Skuespilhuset over to sæsoner. Det Kongelige Teater er derfor stolte af at kunne sende Ingmar Bergmans rå mesterværk på turné. Det foregår på scener i hele Danmark fra 14. januar til 7. feb. 2020, og sikrer, at endnu flere danskere får mulighed for at opleve den heftige skilsmisse mellem Johan og Marianne på tætteste hold.

Børsen: ★ ★ ★ ★ ★ ★

Berlingske: ★ ★ ★ ★ ★

Scener fra et ægteskab havde urpremiere som miniserie på tv i 1973 og lagde gaderne øde. Tusinder af par styrtede til familierådgivning, og Bergman fik hemmeligt nummer. Dengang som nu er det en fortælling, som kan sætte ægteskabet og jagten på den sande kærlighed i nyt perspektiv for de fleste.

Anbefales fra 15 år.

Se datoer, tider og hvilke byer, der får besøg HER

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum