Aabenraa Kommune

Anlægningen af CampusPladsen påbegyndes efter påsken

Del

I uge 17 påbegyndes anlægsarbejdet med en CampusPlads beliggende nord for Campusallé, som bliver det centrale mødested på Ramblaen. Anlægsarbejdet forventes færdigt i efteråret.

Campusområdet i Aabenraa er i rivende udvikling, og nu går næste anlægsetape i gang efter påske, når arbejdet med at anlægge CampusPladsen begynder i uge 17.

CampusPladsen vil blive omkranset af små bakker og jordvolde med beplantning, der definerer rum omkring pladsen og skaber læ og små opholdszoner.

Som en del af pladsen integreres en beachvolleybane og en nedsænket triolektisk fodboldbane. Det vil sige, at banen med sine siddekanter og rumlig afgræsning blandt andet kan bruges til mindre begivenheder, hvor selve banen kan bruges som en scene, og siddekanterne kan bruges til tilskuerpladser.

Der opstilles siddemøbler og bænke, så der skabes opholdsmuligheder med udsigt til aktiviteterne og livet på pladsen.

Arkil er entreprenør på opgaven, og CampusPladsen forventes at kunne tages i brug i starten af september. Dog vil beplantningen først blive plantet i løbet af oktober/november.

CampusPladsen er blevet til i et samarbejde mellem CampusKontaktudvalget, CampusRådet, IBC og Aabenraa Kommune.

Du kan læse mere om Campus Aabenraa på fremtidensaabenraa.dk/campus.

Kontakter

Ingeniør Drift og Anlæg, Thomas Skov Nielsen, tlf.: 73 76 72 07; e-mail: tsn@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum