Live Nation Denmark ApS

ANDRÉ RIEU VENDER TILBAGE TIL DANMARK I 2023!

Del

Oplev André Rieu og hans 60 mand store Johann Strauss Orkester i KØBENHAVN – ROYAL ARENA - d. 16. juni og HERNING – JYSKE BANK BOXEN – d. 17. juni 2023. Billetterne sættes til salg den 10. oktober 2022 kl. 10.00!

Violin-superstjernen André Rieu har gjort klassisk musik tilgængelig for millioner af mennesker over hele verden annoncere nu to nye koncerter i Danmark som en del af sin World Tour 2023! Efter den store succes med 2022-turnéen, hvor hans koncerter i både København og Herning har helt udsolgt, vender han tilbage til København (16.juni - 2023) og Herning (17. juni - 2023). Begge koncerter starter kl. 19.30 og billetter vil være tilgængelige på ticketmaster.dk og andrerieu.com.

André Rieus romantiske og glade koncerter er en blanding af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange, fremført af hans Johann Strauss Orkester, det største private orkester i verden. Rieu har haft fodboldpublikum svajende til Sjostakovitj under flere Champions League-kampe, og hans verdensturnéer når ud til over en halv million mennesker hvert år!

"Følelser er nøglen.", siger André Rieu"Alle er velkomne til mine koncerter. Vi åbner vores hjerter for publikum, og publikum åbner deres hjerter for os. Hver aften ser mit orkester og jeg folk danse og synge i gangene, entusiastiske og ubekymrede. Sammen tilbringer vi aftener, som vi ikke glemmer. Når folk skriver til mig, at de har brug for to uger til at komme ned efter mine koncerter, gør det mig til den lykkeligste mand i verden!

André Rieus turnéer udkonkurrerer jævnligt verdens største pop- og rockstjerner. Hans koncerter er også en visuel godbid, fra synet af ham og hans musikere, der kommer ind gennem mængden og op på scenen i begyndelsen af koncerten, til de overdådige kostumer og den store skærm bag orkestret, der viser smukke billeder skræddersyet til hver sang, hvilket garanterer en magisk aften for hele familien. Andrés YouTube-videoer har nået langt over en milliard visninger; 9 millioner fans følger ham på Facebook og han har solgt over 40 millioner albums på verdensplan.

I juni 2023 vender den hollandske violinist og hans 60 mand store Johann Strauss Orkester samt mange internationale solister endelig tilbage til Danmark.  Vær en del af André Rieu's World Tour og køb dine billetter nu, til en uforglemmelig aften på www.ticketmaster.dk eller www.andrerieu.com .

André Rieu er ikke bare for en aften – han er for livet!

KØBENHAVN – ROYAL ARENA – 16. JUNI – 2023 KL. 19.30

HERNING – JYSKE BANK BOXEN – 17. JUNI – 2023 KL. 19.30

Billetpriser: PL1 940 + 55 gebyr / PL2 795 + 55 gebyr / PL3 695 + 55 gebyr / PL4 555 + 45 gebyr / Wheelchair PL2 795 +55 gebyr / Wheelchair PL3 695 + 55 gebyr.

OBS: Jyske Bank Boxen kører kun med en kørestolspris: Wheelchair PL2 795 + 55 gebyr.

Billetsalget starter mandag 10. oktober kl. 10.00 via livenation.dk, ticketmaster.dk og andrerieu.com

Live Nation presale starter 7. oktober kl. 10:00 (71 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den tyrkisk-hollandske rap-stjerne Murda indtager Store VEGA 7. marts.30.11.2022 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer MURDA 7. MARTS 2023 STORE VEGA Fra Rotterdam til Istanbul, lige siden han var ung, har Önder ”Murda” Doğan været en ægte verdensmand og nu ligger verden for hans fødder. Murda opdagede i en tidlig alder sin kærlighed til hip-hop. I Holland er han kendt for sange som 'Rompe', 'Shutdown' og hans første EP ‘Turkse Pizza' som han udgav i 2008. Derudover landende han en hovedrolle i den populære hollandske film 'Gangsterboys' og udgav efterfølgende sit album 'De Kassier: Een Monnie Album'. Selvom Murda havde opbygget en solid karriere i Holland, så ændrede alt sig da han ramte første-, anden- og tredjepladsen på den tyrkiske hitliste. Rapperen har levet i Tyrkiet i mange år og hans kærlighed til hjemlandet og kulturen er dyb. I 2019 mødte han Ezhel, en af de største rappere i Tyrkiet. De udgav numrene 'Boynumdaki Chain' og 'AYA', et nummer der senere blev et af de største hits i Tyrkiet og det første tyrkisk-sproget nummer til at ramme 100 millioner streams p

Albumaktuelle Giolì & Assia spiller i Pumpehuset 14. marts 202328.11.2022 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Multiinstrumentalister, singer-songwriters, DJs og label-ejere, Giolì & Assia har fuld kontrol over deres kreative verden. De har skabt deres eget aftryk ved at kombinere elementer fra indie, techno og pop. Parret mødte hinanden online og bondede over en fælles kærlighed for house og techno. De besluttede sig for at skabe deres egen lyd sammen og kombinerede Giolìs musikalske kunnen på en række instrumenter med Assias udsøgte, himmelske vokal. Dermed var Giolì & Assia som musikalsk duo født.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum