LandboUngdom

Anders Kusk Dalsgaard fra Viborg er valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del

Anders Kusk Dalsgaard har været del af et utal af aktiviteter i LandboUngdom og tager ansvar i både udvalg og som tovholder. Med en opfordring fra sine med LU’ere fra Lemvigegnens LandboUngdom, trådte Anders op på scenen til valg ved LandboUngdoms generalforsamling den 25. september 2021.

Anders Kusk Dalsgaard er 26 år og har været medlem af LandboUngdom siden 2011, hvor han har arbejdet på lokal- og regionsniveau i Lemvigegnens LandboUngdom, men er i dag klar til at tage ansvar for at arbejde på landsniveau i Hovedbestyrelsen.

” Jeg synes noget af det sjoveste man kan gøre, er at gøre noget godt for andre. Noget af det der tænder mig mest, er at få lov til at gøre noget andre får glæde af, ” siger Anders Kusk Dalsgaard

”Det allerbedste er, når man har lavet et arrangement, og man så kigger ud, og ser at folk er tilfredse”, uddyber Anders.

En af mærkesagerne for Anders Kusk Dalsgaard er motivation af frivillig, så det forplanter sig helt ned gennem LandboUngdom, og han glæder sig til at komme rundt på landsplan og opleve, hvordan man gør i andre regioner.

”Det frivillige arbejde skal være sjovt og skal være noget, man gør i fællesskab. Det handler om at gøre det ordentligt, og at det skal være hyggeligt at gøre noget sammen,” afslutter Anders Kusk Dalsgaard.    

Til dagligt studerer Anders Kusk Dalsgaard til Agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole i Horsens.

Kontakter

Anders Kusk Dalsgaard
Andedals@gmail.com

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22912041
mjak@seges.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 87 40 50 00https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 46 lokalforeninger og cirka 3.500 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum