Naturvidenskabernes Hus

Anders Dahlstrup bliver ny direktør i Naturvidenskabernes Hus

Del

42-årige Anders Dahlstrup sætter sig i direktørstolen i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Det oplyser formand for Naturvidenskabernes Hus’ bestyrelse, Harald Mikkelsen.

Der er nu kommet navn på den nye direktør i Naturvidenskabernes Hus. Det bliver Anders Dahlstrup, der bliver direktør i det runde hus i Bjerringbro. Anders Dahlstrup kommer fra stillingen som direktør for Energimuseet. En position han har haft siden 2014. Forinden var han Managing Director for Aarhus Festuge i en årrække.

Anders Dahlstrup kommer med stor erfaring, som Naturvidenskabernes Hus kan nyde godt af i fremtiden, pointerer Harald Mikkelsen, der er bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus:

”Med Anders får vi en direktør, der er vant til at agere i en virksomhed, der med et naturfagligt udgangspunkt har formidling, undervisning og skoleverdenen som vigtige omdrejningspunkter. Anders har også stor erfaring med relationsopbygning til virksomheder, med projekter og med fonde. Derudover er han en erfaren leder. Vi er fra bestyrelsen side glade for, at vi kan præsentere Anders som ny direktør, og jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger han.

Anders Dahlstrup glæder sig til at komme i gang i Naturvidenskabernes Hus:

”Naturvidenskabernes Hus har udviklet sig fra at være en lokal succeshistorie til at blive en nationalt anerkendt aktør med landsdækkende rækkevidde. Jeg ser meget frem til både at fortsætte udviklingen og samtidig støtte op om de mange succesfulde initiativer, der allerede er i gang. Men først skal jeg afslutte en fantastisk tid hos Energimuseet. Den næste periode vil mit fulde fokus være på museet og sammen med de dygtige medarbejdere få rundet godt af. Jeg er stolt af, hvad vi sammen har udrettet,” siger han

Anders Dahlstrup har første arbejdsdag den 1. oktober 2019. Han afløser tidligere direktør, Nanna Seidelin.

Kontakter

Yderligere oplysninger og kommentarer.

Bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus.
Harald Mikkelsen. 87551001 / hm@via.dk

Kommende direktør for Naturvidenskabernes Hus.
Anders Dahlstrup. 2532 6207 / ad@energimuseet.dk

Billeder

Information om Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus
Naturvidenskabernes Hus
P.E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

51194944http://www.nvhus.dk

NATURVIDENSKABERNES HUS

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit videnscenter. Vi bygger bro mellem skoler og virksomheder, udvikler praksisnær undervisningsmateriale, og vi hjælper lærerne med at udvikle inspirerende og anvendelsesorienteret undervisning.

Naturvidenskabernes Hus har tre søjler.

Gennem TEKTANKEN bygger vi bro mellem skoler og virksomheder og understøtter lærere i at udvikle og gennemføre inspirerende og virkelighedsnær undervisning.

NATURFAGSMARATON er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet. Både elever og lærer får erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, der har til hensigt at øge elevernes interesse i og motivation for at lære mere om de naturvidenskabelige fag. I sidste sæson var 25.000 elever tilmeldt.

I BESØG I HUSET inspirerer vi hvert år omkring 7.000 elever og deres lærere med spændende undervisningsforløb.

Det er vores mål, at mange flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en bæredygtig fremtid.

WWW.NVHUS.DK

Følg pressemeddelelser fra Naturvidenskabernes Hus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Naturvidenskabernes Hus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum