Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassens nye centerdirektør i Svendborg med fynsk blod i årerne sætter mennesket i centrum

Del

Andelskassen har ansat Jens Madsen som centerdirektør i Svendborg. De sidste 21 år har han arbejdet i forskellige lederstillinger, og han sætter altid sat mennesket i centrum og fokuserer på, at kunderne får en god oplevelse. Sådan vil det også være i Andelskassen i Svendborg.

Centerdirektør i Andelskassen i Svendborg, Jens Madsen
Centerdirektør i Andelskassen i Svendborg, Jens Madsen

Jens Madsen er født og opvokset i Broby på Fyn. Han har i de fleste af sine 54 år boet og arbejdet på Fyn og har derfor også et godt kendskab til Svendborg. Som centerdirektør i Andelskassen i Svendborg vil Jens fokusere på de femstjernede kundeoplevelser.

”Svendborg er en spændende by, og jeg glæder mig til at bidrage til, at Andelskassens kunder i Svendborg og omegn fortsat får femstjernede oplevelser. Det er vigtigt for mig, at vi har øje på menneskene bag kunderne, og at kunderne ikke blot er tal. Det er hele holdet i Andelskassen i Svendborg, der fortsat skal gøre den forskel, og som den nye spiller på holdet skal jeg motivere dem til at give den gas,” siger Jens Madsen.

Jens Madsen har tidligere arbejdet i blandt andet Sydbank, herunder flere ledende stillinger hos Alm. Brand Bank i Odensefilialen og Bank Trelleborg, som begge fusionerede med Sydbank. Han har også tidligere arbejdet hos Nybolig Erhverv i Svendborg. Omdrejningspunktet for Jens’ arbejdsliv har altid været den menneskelige relation.

”Jeg kan godt lide at udvikle mennesker og se, at de flytter sig i en positiv retning. Det kan både være at give en kollega en aha-oplevelse eller forholde sig nysgerrigt og lyttende til en kunde og gå dybere ind i en samtale og stille de rigtige spørgsmål. På den måde udvikler jeg også mig selv og får aha-oplevelser,” fortæller Jens.

I Bank Trelleborg dannede Jens parløb med Jan Hansen, som nu er centerdirektør i Andelskassen i Odense, og dette makkerskab ser Jens frem til at få igen.

”Jeg har aktivt valgt Andelskassen til, da banken er på en spændende rejse, som jeg tror, jeg kan bidrage til. Det er en flad organisation, hvor der hurtigt kan blive taget nogle beslutninger, hvilket kommer kunderne til gavn. Samtidig ser jeg frem til igen at få Jan Hansen som kollega, så vi kan samarbejde om de gode kundeoplevelser på Fyn,” siger Jens.

Jens bor privat i Odense med sin hustru. Jens har to bonusbørn, to bonusbørnebørn og tre børn, hvoraf den yngste stadig bor hjemme. I fritiden spiller Jens badminton og padel og følger gerne med fra sidelinjen, når børnene spiller fodbold.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Centerdirektør i Andelskassen i Svendborg, Jens Madsen
Centerdirektør i Andelskassen i Svendborg, Jens Madsen
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum