Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassens Lokallånspulje støtter Cold Hawaii Rådet med 10.000 kr.

Del

Andelskassen i Koldby har doneret 10.000 kr. fra bankens Lokallånspulje til Cold Hawaii Rådets arbejde med en ny masterplan. Begrundelsen er, at man som bank gerne vil støtte op omkring ildsjæle, der gør en stor indsats for deres lokalområde og derved øger områdets attraktionsværdi for de familier, der allerede bor der, samt medvirker til at tiltrække nye tilflyttere.

Stian Eide fra Cold Hawaii og centerdirektør Jesper Elkær fra Andelskassen i Koldby.
Stian Eide fra Cold Hawaii og centerdirektør Jesper Elkær fra Andelskassen i Koldby.

Da Andelskassen i Koldby for nylig skulle finde en værdig modtager af midler fra bankens Lokallånspulje, faldt valget hurtigt på Cold Hawaii Rådet, som stod og manglede penge til udarbejdelsen af en ny masterplan, der skal sikre, at surfing fortsat får en markant betydning i og for området.

”Andelskassens DNA kommer ud af noget lokalt. For os er det vigtigt at være med til at bakke op om lokale initiativer og ikke mindst lokale ildsjæle, da det i høj grad er ildsjælene, der er med til at bevare og drive udviklingen i lokalområderne, både hvad angår det sociale liv og fællesskabet og i forhold til initiativer som Cold Hawaii. Cold Hawaii har haft en enorm betydning og brandingmæssig værdi for vores område gennem en årrække, og det skulle det jo gerne blive ved med at have. Blandt andet har det været med til at tiltrække dygtige folk, som har fået job på Thisted Sygehus, i Thisted Kommune og en masse andre virksomheder. Det er af uvurderlig betydning for et område som vores, der ligger langt væk fra de større byer,” siger Jesper Elkær, som er centerdirektør i Andelskassen i Koldby, der udover centerdirektøren tæller 12 medarbejdere inden for både privat- og erhvervsområdet.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1.000 kr. i en pulje, hver gang en kunde optager et såkaldt Lokallån til fx bolig eller bil. Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode, værdiskabende formål i samtlige bankens lokalområder. På den måde kan Andelskassen være med til at give en del af fortjenesten på lånet tilbage til lokalsamfundet.

Masterplan skal fungere som rød tråd i arbejdet med Cold Hawaii
”I Cold Hawaii Rådet er vi meget glade for Andelskassens bidrag og alle de andre beløb, vi modtager. Alle pengene går til udarbejdelsen af den nye masterplan, der skal fungere som den røde tråd i arbejdet med Cold Hawaii. Planen skal fortælle, hvor vi vil hen med surfing langs vestkysten i Thy, og hvad surfing kan og skal betyde for bosætning, turisme, uddannelse, faciliteter, kommunikation, markedsføring og events i de kommende 10 år,” siger Stian Eide, som er bestyrelsesformand i surfklubben NASA (North Atlantic Surf Association) og medlem af Cold Hawaii Rådet.

”Noget af det svære ved projekter som vores er finansieringen, og når man kommer som frivillig og beder om støtte og opbakning fra de lokale virksomheder, er det rart at føle, at der er bred lokal opbakning til vores arbejde i Cold Hawaii Rådet,” slutter Stian Eide.

Kontakter

For yderligere information, kontakt venligst:
Tine Martlev Pallesen, kommunikationschef i Danske Andelskassers Bank, telefon 87993033 / 23725570, mail tmp@dabank.dk.

Billeder

Stian Eide fra Cold Hawaii og centerdirektør Jesper Elkær fra Andelskassen i Koldby.
Stian Eide fra Cold Hawaii og centerdirektør Jesper Elkær fra Andelskassen i Koldby.
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Om Danske Andelskassers Bank
Danske Andelskassers Bank er en børsnoteret bank, der har rødder tilbage til stiftelsen af den første danske andelskasse i 1915. Banken har under navnet Andelskassen 14 filialer og rådgivningscentre beliggende i Jylland og på Fyn samt et landbrugscenter. Der er ca. 310 medarbejdere, og hovedkontoret ligger i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Læs mere på andelskassen.dk.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum