Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassens landbrugscenter i Nordenskov opruster med stærk profil

Del

Den nye landsbrugsrådgiver i Andelskassens landbrugscenter, Bente Jensen, er selv ud af en landmandsfamilie. Hun kommer med stor viden og stærke kompetencer inden for landbrug, hvor hun har specialiseret sig gennem sin mangeårige karriere inden for banksektoren.

”Landbrugsområdet er i konstant udvikling, og der er mange dygtige landmænd, som er topprofessionelle. Det er spændende at samarbejde med dem, følge deres virksomhed og være en del af finansieringen af deres bedrifter,” fortæller Bente Jensen om baggrunden for sit karrievalg.

Bente har en traditionel bankuddannelse i bagagen og har specialiseret sig inden for erhverv og landbrug. Hun har tidligerearbejdet med vurdering af landbrugsejendomme i Nykredit og sidenhen arbejdet 10 år i Jyske Banks landbrugsafdeling. Senest har hun været landbrugsrådgiver i Nr. Nebel Sparekasse, inden hun skiftede til Andelskassens landbrugscenter i Nordenskov.

”Nogle af fordelene ved at være i Andelskassens landbrugscenter er, at vi er tæt på kunden og kan yde en personlig rådgivning. Vi favner bredt og giver en helhedsrådgivning, hvor vi kommer hele vejen rundt om kunden,” siger Bente Jensen.

Den personlige rådgivning er vigtig for Bente i hendes daglige samarbejde med landmænd i store dele af Danmark, og så finder hun det spændende at arbejde inden for et meget bredt felt.

”Jeg har stort fokus på lydhørhed, og så kan jeg sætte mig ind i de forskellige udfordringer, landmændene står over for og hjælpe med at finde gode finansieringsløsninger inden for fx leasing. Selvom jeg har kunder ved blandt andet Tønder, Viborg og på Fyn, så er vi i tæt dialog i hverdagen,” siger Bente Jensen.

Bente bor i Outrup ved Varde. I fritiden nyder hun at gå lange ture, læse en god bog eller at rejse, når ellers COVID-19 tillader det.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum