Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen tildeler pris til ildsjælen Betina Følleslev

Del

Andelskassen hylder Betina Følleslev, der tildeles Andelskasseprisen i aktionærkreds Fyn. Med prisen følger 5.000 kr.

Centerdirektør Allan Pico overrækker pris og diplom til Betina Følleslev
Centerdirektør Allan Pico overrækker pris og diplom til Betina Følleslev

På Andelskassens aktionærmøde i marts uddelte Andelskassen traditionen tro Andelskasseprisen og tre ”Sammen kan vi mere-priser” i aktionærkreds Fyn. Priserne går til små og store initiativer, der skaber glæde, udvikling og sammenhold, og som gør en forskel i lokalsamfundet.

”Betina er festivalleder på Spoken Word Festival, der som andre festivaler har mærket COVID-19-krisen helt tæt på. I første omgang blev festivalen aflyst, men Betina lykkedes med at skabe festivalen i et nyt og mindre format samt realisere et helt nyt projekt med Poetiske Lydvandringer i naturen. Udover arbejdet med festivalen har Betina igennem året med COVID-19-krisen udmærket sig særligt igennem sin utrættelige indsats for udsatte børn og unge samt isolerede og sårbare borgere på plejecentre og bosteder i Odense og på Fyn.”

Sådan lyder det blandt andet i indstillingen, Andelskassen modtog på Betina Følleslev, som er uddannet håndarbejdslærer og også laver involverende pop-up krea-værksteder. Hun har i årets løb afholdt 12 workshops og uddelt 600 krea-poser til udsatte børn og unge.

Centerdirektør i Andelskassen i Odense, Allan Pico, var derfor på COVID-19-venligt visit hos Betina for at overrække den velfortjente pris og den medfølgende check på 5.000 kr.

”Jeg er meget glad og taknemmelig for, at mit arbejde det seneste års tid er blevet bemærket, men også at det bliver anerkendt med denne pris. Tusind tak fordi I anerkender det her utrolig vigtige arbejde for udsatte unge og ældre, men også fordi det er med til at vise sådan en som mig, men også andre som arbejder som mig, at kunsten og kulturen er vigtig,” lød det fra Betina Følleslev i takketalen.

Årets prismodtagere blev offentliggjort på Andelskassens aktionærmøde i marts, som på grund af COVID-19 blev afholdt digitalt. Betinas og de andre prismodtageres takketaler er derfor også optaget på video og kan ses på andelskassen.dk.

Fakta:

Andelskassen uddeler hvert år priser for 300.000 kr. til personer, grupper, virksomheder eller foreninger, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Priserne uddeles i bankens seks aktionærkredse og består af fire priser til en samlet værdi af 50.000 kr. pr. aktionærkreds.

Andelskasseprisen uddeles som en særlig anerkendelse til en person eller et par, som har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige områder. Her uddeles et beløb på 5.000 kr.

”Sammen kan vi mere-priserne” består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser tildeles som en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsenes lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Centerdirektør Allan Pico overrækker pris og diplom til Betina Følleslev
Centerdirektør Allan Pico overrækker pris og diplom til Betina Følleslev
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank  – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum