Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen Ribe får ny lokal filialdirektør

Del

Der er generationsskifte i Andelskassen i Ribe, når filialens hidtidige souschef Lene Fisker i begyndelsen af juni overtager posten som filialdirektør. Her afløser hun Lars Otto Lasgaard, der fortsætter sin karriere i Andelskassens filial i Esbjerg, hvor han skal fokusere på nye kunder. Lars Otto Lasgaard ønsker at drosle ned på ledelsesopgaverne og giver derfor stafetten videre.

Lene Fisker bor i Ribe og har arbejdet i domkirkebyen siden 1993. Men filialens lokale forankring stopper langt fra der. Faktisk er alle filialens medarbejdere bosiddende i Ribe, så der er stor sandsynlighed for at møde et kendt ansigt, når man besøger filialen på J. Lauritzens Plads.

Der bliver ikke tale om nogen revolution i Andelskassen med Lene Fisker ved roret. For Lene og hendes team af rådgivere handler det fortsat om det lange seje træk og gode kundeoplevelser.

”Vi vil være ripensernes foretrukne bank, rådgive om deres daglige økonomi og hjælpe dem med at indfri deres ønsker og drømme. Derfor møder vi kunderne – både eksisterende og nye – med vores ekspertise og en stor grad af fleksibilitet. Så uanset om kunderne foretrækker at mødes med os tidligt eller sent, i filialen, online eller hjemme hos dem selv, så er vi klar,” siger Lene Fisker.

Privat bor Lene Fisker sammen med sin mand og deres to hunde af Shar Pei-racen i Ribe. Parrets to voksne børn studerer henholdsvis medicin og biologi i Odense. Fritiden tilbringer Lene gerne i sommerhuset i Bjerregård mellem fjord og hav.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Søren Rimmen på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail sri@andelskassen.dk.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum