Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen og Danmark Rundt Team Bodenhoff laver auktion til fordel for Børnecancerfonden

Del

I forbindelse med, at Danmark Rundt Team Bodenhoff besøger Viborg d. 27. august 2019, afholder de i samarbejde med Andelskassen i Viborg auktion over to unikke barstole fra den lokale møbelproducent Lovewood. Auktionen foregår på Facebook og slutter den 26. august.

Thule High Stool H66 fra møbelproducenten Lovewood
Thule High Stool H66 fra møbelproducenten Lovewood

I år er det femte gang, at velgørenhedscykelløbet Danmark Rundt Team Bodenhoff, der samler ind til fordel for Børnecancerfonden, lægger vejen forbi Viborg.

Den 27. august starter cykelrytterne ud på dagens etape fra Andelskassen i Viborg i Gravene 1, og det vil Andelskassen gerne fejre. Det gør banken ved at støtte op om det gode formål på en lidt utraditionel måde, der ikke blot er med til at sætte fokus på cykelløbet, men også på en af bankens lokale kunder.

Hvor banker typisk vælger at sponsorere med et pengebeløb, har Andelskassen sammen med Danmark Rundt Team Bodenhoff valgt at lave en auktion på Facebook, hvor de bortauktionerer to unikke barstole fra den lokale møbelproducent Lovewood, som drives af ægteparret Marie og Martin Skov Andersen. Lovewood har til huse i Hammershøj, hvor også Andelskassen – eller Danske Andelskassers Bank, som banken også hedder – har hovedsæde.

”Andelskassen har en rigtig god relation til Claus Bodenhoff gennem vores mangeårige samarbejde med Sparinvest, og vi blev enige om, at en auktion kunne være et sjovt og lidt anderledes tiltag. Samtidig forsøger vi altid på forskellig vis at støtte op om vores lokale virksomheder, og her var en måde, hvorpå vi kunne gøre det. Heldigvis var vores kunde Lovewood helt med på idéen om at bortauktionere to af deres unikke barstole. Der er tale om den model, der hedder ”Thule High Stool H66”, som er fremstillet i et funktionelt og tidløst design stærkt inspireret af den grønlandske fangerskammel. Betingelserne for auktionen kan man læse meget mere om på Andelskassen i Viborgs Facebookside. Nu håber vi bare, at rigtig mange har lyst til at deltage i auktionen og på den måde være med til at støtte Børnecancerfonden, som beløbet fra auktionen naturligvis går ubeskåret til,” siger centerdirektør i Andelskassen i Viborg, Kåre Skorstengaard Nielsen.

Auktionen slutter den 26. august 2019 kl. 15.00.

Billeder

Thule High Stool H66 fra møbelproducenten Lovewood
Thule High Stool H66 fra møbelproducenten Lovewood
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Louise Petersen ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg16.9.2019 09:57:23 CESTPressemeddelelse

Louise Petersen er pr. 1. august ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg. Louise Petersen har tidligere arbejdet i Andelskassen, hvor hun var elev fra 2006 til 2008. I de efterfølgende år var hun ansat som privatrådgiver hos henholdsvis Nykredit og Sydbank, indtil hun for nylig vendte tilbage til Andelskassen. Privat bor Louise sammen med Nicolaj, som er lærer på Ulkebøl Skole, og deres tre børn på 2, 5 og 7 år samt en bonusdatter på 14. De bor på et nedlagt landbrug, og en stor del af Louises fritid går med at istandsætte ejendommen, hvor der altid er massevis af projekter at give sig i kast med. Derudover er hun formand for forældrerådet i børnehaven i Guderup samt medlem af gymnastikudvalget i Egen Gymnastikforening, hvor hun også selv går til gymnastik. I forbindelse med ansættelsen siger Louise Petersen: ”Lysten til at komme tilbage til Andelskassen opstod, da jeg fik appetit på nye udfordringer, og samtidig huskede jeg min elevtid i Andelskassen som en rigtig god og l

Lasse Skaarup Søgaard ny finansbachelor i Andelskassen i Koldby12.9.2019 13:29:30 CESTPressemeddelelse

24-årige Lasse Skaarup Søgaard er den 12. august startet som finansbachelor i Andelskassen i Koldby. Lasse bor lige uden for Sønderhå sammen med kæresten Maren, og fritiden bruges især sammen med venner og familie, ligesom han spiller fodbold i den lokale fodboldklub KHIF. I det hele taget er tilknytningen til lokalområdet stor, og Lasse har gået i folkeskole i Koldby, været på efterskole på Skyum idrætsefterskole og har gået på HHX i Thisted. Efter skolen var han værnepligtig i Holstebro og arbejdede efterfølgende med uledsagede flygtningebørn, inden han startede på finansbacheloruddannelsen på UCN i Aalborg. I forbindelse med finansbachelorpraktikken siger Lasse Skaarup Søgaard: ”Jeg har været kunde i Andelskassen, lige så længe jeg kan huske, og har altid været glad for det, så allerede for to år siden, da jeg startede på finansbacheloruddannelsen, var det helt naturligt for mig at kontakte centerdirektør i Andelskassen i Koldby, Jesper Elkær, for at høre, om det var muligt at komme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum