Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Ikast opruster med stærk, lokal profil

Del

36-årige Lasse Bak Enevoldsen er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Ikast. Lasse kommer med 16 års erfaring fra branchen og har stort fokus på at have den enkelte kunde i centrum.

I Lasses rådgivning er det vigtigt at komme hele vejen rundt om den enkelte kundes økonomiske forhold. Det giver mulighed for at kunne lave løsninger, der er tilpasset den enkelte.

”For mig er det vigtigt at kunne give en rådgivning, der er skræddersyet den enkelte. Ligesom folk er forskellige, er det også vigtigt, at min rådgivning er, så jeg ikke ser det hele over én kam. Og så kan jeg godt lide at udfordre kunder på de økonomiske valg, de har taget, for det giver muligheder for at tage en snak om nye og måske bedre løsninger for dem, ” siger Lasse.

Lasse har arbejdet de sidste 16 år i Vestjysk Bank og har derfor stor erfaring med rådgivning inden for både pension, investering, kredit og ikke mindst boligområdet, som er Lasses kernekompetence.

Med skiftet til Andelskassen i Ikast glæder Lasse sig over at være en del af en bank med et lokalt fokus.

”Andelskassen i Ikast har stort fokus på at være lokale, og at kunderne er tæt på deres rådgiver. Jeg kan godt lide, at folk ved, hvem vi er - også når vi træder uden for kontoret, og at jeg kender min kunder, så hvis jeg møder dem til fodbold eller i supermarkedet, så hilser vi og få en snak om løst og fast, ” fortæller Lasse og fortsætter

”Samtidig oplever jeg også, at beslutningsvejene i banken er korte, og der er en stor lydhørhed blandt kollegerne, hvilket i sidste ende også kommer kunder til gavn, ” fortæller Lasse.

Lasse er født og opvokset i Bording, hvor han også bor med sin hustru og deres to drenge på 5 og 7 år. Familien bruger meget tid i og omkring den lokale hal, hvor der dyrkes fodbold, svømning, badminton og padel tennis.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum