Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Hobro vækster og flytter i nye lokaler

Del

Det går godt i Danske Andelskassers Bank A/S i Hobro, i daglig tale Andelskassen. Derfor har de valgt at flytte i nye, moderne lokaler, hvor der er bedre plads til udvikling og vækst.

Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler
Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler

Andelskassen i Hobro har siden 1993 været bosat på torvet i Hobro og været glade for placeringen, men efter grundig overvejelse har de solgt deres nuværende lokaler til Mariagerfjord Kommune. De flytter i stedet til nye, indbydende omgivelser på Sdr. Kajgade 2.

”I de nye lokaler på Sdr. Kajgade ser vi mange muligheder for udvikling og vækst, der kommer både vores kunder og medarbejdere til gavn. Her får vi en god beliggenhed, så det bliver endnu nemmere at finde os, og vi vil arbejde i moderne, lyse mødelokaler, der er indbydende og inspirerende, ” fortæller Jesper Skov Mikkelsen, centerdirektør i Andelskassen i Hobro.

Etablering af erhvervsafdeling

Afdelingen tæller i alt syv medarbejdere, foruden centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen og souschef Pia Juncher. Andelskassen sætter nu også fokus på erhverv, og i den forbindelse er erhvervskundechef Annitta Kjær Hedegaard, der tidligere har arbejdet med erhvervskunder på bankens hovedkontor i Hammershøj, startet i Andelskassen i Hobro. Her får Annitta Kjær Hedegaard den spændende opgave at opbygge en erhvervsafdeling, og målet er at tiltrække erhvervskunder fra hele Himmerland. Jesper Skov Mikkelsen glæder sig derfor over at kunne byde både privat- og erhvervskunder ind i de nye lokaler.

”Vi ser et kæmpe potentiale for Hobro og omegn, og det har vi slet ikke udnyttet til fulde endnu. Vi er bosat i et område i rivende udvikling, også inden for erhvervsområdet. Med ansættelsen af Annitta, der har arbejdet med nordjyske erhvervskunder i mere end 20 år, kan vi nu gøre en stor forskel for erhvervskunder i vores region, ” siger Jesper Skov Mikkelsen.

Nye lokaler med respekt for Andelskassens rødder

I Andelskassen ser de frem til at flytte til de nye lokaler, men ser samtidig tilbage med stolthed på deres historie i Hobro og omegn. I de nye lokaler sætter de derfor en stor ære i at vise respekt for deres ophav, og hvad Andelskassen er opstået af.

”Vi har stærke rødder i den jyske muldjord, og det er vi stolte af. Vi har derfor Hobros opland med i tankerne i udformningen af vores nye lokaler, og indretningen vil afspejle vores ophav. Det vil vi fortælle meget mere om på vores Facebook-side i den kommende tid, ” slutter Jesper Skov Mikkelsen af.

Andelskassen i Hobro flytter til Sdr. Kajgade 2 den 1. april 2021.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 25 39 86 20 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler
Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 filialer og 1 rådgivningscenter rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum