Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Aarhus: Ny privatkundechef fokuserer på den gode holdindsats og på at skabe økonomisk tryghed for kunderne

Del

Michael Nygaard Holst er ny privatkundechef i Andelskassen i Aarhus. Sammen med centerdirektør Søren Dahl går han forrest for at fortsætte og udvikle holdindsatsen, der kommer til udtryk i loyale og tilfredse kunder.

Som privatkundechef og souschef i Andelskassen i Aarhus har Michael det primære ansvar for privatkundeafdelingen. Derudover vil Michael også have en mindre kundeportefølje, så han sammen med holdet i Aarhus kan fokusere på at fastholde samt skabe gode og langvarige relationer med både nuværende og nye kunder, og han er rigtig glad for at blive en del af holdet i Aarhus.

”Det motiverer mig at få et hold til at arbejde som en enhed, og at vi sammen kan skabe resultater. Vi har et stærkt hold i Aarhus, der arbejder for at give kunderne de bedste kundeoplevelser. Her kan de være sikre på, at vi tager vores rådgivningsansvar seriøst. Vi rådgiver kunderne hele vejen rundt for at skabe økonomisk tryghed – også hvis det værst tænkelige skulle ske,” fortæller Michael.

Et mantra for den gode rådgivning

De seneste fem år har Michael arbejdet ved BankNordik i Aarhus som souschef. Før det arbejdede han fire år i Sydbank, hvor han også er udlært. Han har snust til erhvervssegmentet, men det er de private kunder og den gode helhedsrådgivning, han brænder for. For Michael er det nemlig vigtigt, at kunderne føler sig trygge.


”Mit mantra for den gode rådgivning er, at man som rådgiver skal tage ansvar for kundens økonomi, som var det ens egen økonomi. Som kunderådgivere har vi et stort ansvar i at sikre økonomisk tryghed – også hvis det værst tænkelige skulle ske,” siger Michael

Ambitiøs med et stort konkurrencegen

For Michael er der mange fordele ved at være i Andelskassen. Her er korte beslutningsveje, og man løber gerne stærkt for kunderne. Han er målrettet og ambitiøs på både bankens, kundernes og egne vegne, og det tiltaler ham at være i en bank, hvor man kan se de resultater, man sammen har opnået.

”Jeg har et stort konkurrencegen fra min tid som fodboldspiller, og det har været naturligt for mig at kanalisere de kræfter videre ind i mit arbejdsliv. Der er meget fra sportens verden, jeg bruger i mit arbejde, og jeg kan godt lide at tage ansvar og gå forrest, så vi sammen kan skabe nogle fantastiske kundeoplevelser og resultater, ” siger Michael.

Michael bor i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg med sin kæreste og deres datter på knap 2 år. Tidligere har fodbold fyldt en stor del af hans liv, men da gentagne knæskader satte en stopper for spillet på grønsværen, søgte Michael andre græsgange, hvor hans udprægede konkurrencegen og holdånd kunne komme i spil. Her har han fundet stor interesse i padeltennis, tennis samt golf.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Søren Rimmen på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail sri@andelskassen.dk.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum