Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen henter ny kreditchef

Del

Andelskassen har ansat Kristian Dehn Kristensen, der kommer fra en stilling som kreditchef ved Merkur Andelskasse.

Sammen med Morten Gylling Andersen, kreditdirektør i Andelskassen, står kreditchef Kristian Dehn Kristensen i spidsen for at fortsætte og udvikle bankens kreditafdeling.

”Jeg glæder mig over at være en del af Andelskassen og ser frem til at komme ud til filialerne, der er spredt rundt i hele landet. For mig er det vigtigt at kunne formidle lovgivningen på en spiselig måde, så det kan bruges praktisk i hverdagen, ” siger Kristian Dehn Kristensen.

Kristian har blandt andet arbejdet syv år i Wrist Ship Supply som global kreditchef og senest som kreditchef i Merkur Andelskasse og kommer derfor til Andelskassen med ledelseserfaring og en bred viden på kreditfeltet.

”Det motiverer mig at arbejde inden for kredit og bankfinansiering, som er komplekse størrelser. Samtidig finder jeg det interessant at arbejde i teams og påtager mig gerne det ledelsesmæssige ansvar og som en del heraf at bidrage til udviklingen af den enkelte medarbejder,” fortæller Kristian.

Kristian bor i Støvring sammen med sine to drenge på 5 og 7 år. Fritiden bruger Kristian gerne sammen med sine drenge og på håndboldbanen som aktiv spiller.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum