Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen henter ny afdelingsdirektør

Del

Andelskassen har ansat 57-årige Henrik Munkholm som afdelingsdirektør for bankens Kompetencecenter Privat og Erhverv.

Som afdelingsdirektør for Andelskassens Kompetencecenter Privat og Erhverv kommer Henrik Munkholm til at arbejde med forretningsudvikling og dermed være et bindeled mellem bankens kunder og ansatte. En position, der tiltaler Henrik.

”Jeg synes, det er spændende at være en central del af banken, hvor jeg får en stor berøringsflade. Det motiverer mig at arbejde med forretningsudvikling og at udvikle banken på processer, der skal ramme både rådgiver og kunde. Samtidig skal jeg kigge ud i fremtiden og vurdere hvilke områder, der er vigtige for Andelskassen – eksempelvis på digitaliseringsområdet,” fortæller Henrik.

Henrik har arbejdet mere end 35 år i den finansielle sektor og har stor erfaring med netop forretningsudvikling. Han kommer senest fra en stilling som afdelingschef i Ringkjøbing Landbobank, hvor han var chef for 45 medarbejdere i fem afdelinger, der blandt andet inkluderede forretningsudvikling. Inden da arbejdede Henrik som markedsdirektør i Jyske Bank og var ansvarlig for Jyske Bank Online og dermed den digitale rådgivning af kunder. Han har også tidligere været centerdirektør i Nykredit og regionschef i BRFkredit. Det er derfor en erfaren mand, der nu leder Andelskassens Kompetencecenter.

For Henrik har skiftet til Andelskassen været et bevidst valg. Han har længe fulgt med fra sidelinjen og set bankens rejse mod at blive det stærke og solide pengeinstitut, som det er i dag.

”Jeg glæder mig over at være en del af en bank, hvor vi er lokalforankrede og tæt på kunderne. Det gælder både gennem telefonopkald, men også de fysiske og online møder hos rådgiverne ude i filialerne. Jeg er positivt overrasket over bankens store fremsynethed og den store samarbejdsvillighed, jeg oplever på tværs, og nu ser jeg frem til at bidrage til bankens udvikling til gavn for både medarbejdere og kunder,” siger Henrik.

Henrik er født og opvokset i Sunds, hvor han bor med Maibritt og deres 18-årige søn. Datteren på 23 studerer i Aarhus. Fritiden bruger Henrik gerne sammen med venner og familie, men er også ofte at finde i løbesko, i svømmehallen eller på landevejscyklen, da han dyrker triatlon. Henrik har deltaget i flere triatlon-stævner.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum