Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen belønner lokal indsats med 300.000 kr.

Del

Vanen tro uddeler Andelskassen på sine årlige aktionærmøder i alt 300.000 kr. til aktører, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Også virksomheder kan modtage priserne, der næste gang uddeles i marts 2018. Alle kan nominere kandidater frem til og med den 31. december 2017.

Ekstraordinære indsatser fortjener anerkendelse og belønning. Det mener Andelskassen, der ser det som en af sine fornemmeste opgaver at bidrage til lokal vækst og lokalt fællesskab.

Blandt andet derfor præmierer Andelskassen én gang om året virksomheder, grupper, foreninger eller enkeltpersoner for iøjnefaldende indsatser i og for deres lokalområde. I hver af bankens seks regioner uddeles priser til en samlet værdi af 50.000 kr. Det sker i 2018 på bankens aktionærmøder, som afholdes lokalt i bankens regioner henover seks aftener i marts.

”Det er hvert år en stor glæde for os at belønne nogle af dem, der yder en uvurderlig indsats for, at det skal være endnu bedre at bo og leve i lokalområdet,” siger Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank.

”Og det kan sagtens være en virksomhed, som går forrest eller tager meget aktivt del i arbejdet for at skabe et godt, lokalt miljø.”

Banken tildeler Andelskasseprisen til en person eller et par som en anderkendelse for en særlig indsats for et af regionens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område. Vinderen får et kontant beløb på 5.000 kr.

Samtidig uddeler banken tre ”Sammen kan vi mere”-priser på hver 15.000 kr. Andelskassen giver priserne til tre virksomheder, foreninger eller grupper, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af regionens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Indstil din kandidat senest 31. december
Alle er velkomne til at indstille kandidater til Andelskasse- og ”Sammen kan vi mere”-priserne. Det foregår via Andelskassens hjemmeside www.andelskassen.dk.

Sidste frist for indstilling af kandidater er søndag den 31. december 2017.

Kontakter

Tine Martlev Pallesen, kommunikationschef i Danske Andelskassers Bank A/S, tlf. 87 99 30 33 / 23 72 55 70 eller pr. mail tmp@dabank.dk.

Billeder

Links

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassens lokallånspulje støtter Fra BY til THY med 10.000 kr.27.9.2018 13:51pressemeddelelse

Andelskassen har valgt at støtte projektet Fra BY til THY med 10.000 kr. fra bankens lokallånspulje. Fra BY til THY har til formål at øge lægestuderendes kendskab til Thy-området og tiltrække ny, veluddannet arbejdskraft. Bankens støtte vækker glæde hos 24-årige Tommy Pedersen, der står bag Fra BY til THY og for andet år i træk netop har afholdt det årlige træf for lægestuderende fra Aarhus Universitet.

Morten Skipper ny filialdirektør i Andelskassen i Randers22.8.2018 11:25pressemeddelelse

Den 1. september tiltræder Morten Skipper som ny filialdirektør i Danske Andelskassers Bank – hvis filialer i daglig tale er kendt under navnet Andelskassen – i Randers. Her skal han stå i spidsen for 15 medarbejdere både indenfor privat- og erhvervsområdet. 34-årige Morten Skipper kommer fra en stilling som souschef i erhvervsafdelingen i Sparekassen Vendsyssel (tidligere Østjydsk Bank) i Mariager. Han har været ansat i Østjydsk Bank siden 2004, først som elev, siden hen som privatkunderådgiver. De seneste 9 år har han primært beskæftiget sig med erhvervskunder. Morten Skipper bor i Kristrup sammen med sin hustru Mette og børnene Freja på 3 ½ år og Villum på 6 måneder. Han er født og opvokset i Randers og har dermed et stort lokalkendskab. Fritiden bruger Morten sammen med familie og venner, men der bliver også tid til lidt løb og styrketræning og et godt glas rødvin – helst fransk – ligesom han sidder klar på lægterne, når Randers FC spiller. ”Jeg ser meget frem til at blive del af e

Andelskassen giver tilskud til Skelund Lokalhistoriske Arkiv12.7.2018 11:28pressemeddelelse

Med økonomisk støtte fra blandt andre Andelskassen i Hobro har Skelund Lokalhistoriske Arkiv fået nyt tag, og arkivets store samling af gamle billeder og andre historiske genstande kan nu igen opbevares i tørvejr i mange år fremover. ”Det gamle tag på bygningen var utæt, og da vi i sagens natur har meget uerstatteligt materiale i huset, var et nyt tag hårdt tiltrængt. Vi er derfor meget glade for tilskuddet på 2.000 kr. fra Andelskassen, det varmer godt til en lille forening som os,” siger Vibeke Pedersen, der er arkivleder i Skelund Lokalhistoriske Arkiv. For Camilla Fisker, der er filialdirektør i Andelskassen i Hobro, er det vigtigt at bevare lokalområdets historie og i det hele taget at bakke op om lokalområdet: ”Sædvanligvis støtter vi i Andelskassen initiativer, der er med til at skabe vækst og udvikling i vores markedsområder nu og i fremtiden, men jeg er helt klart af den overbevisning, at det samtidig er vigtigt at bevare de mange lokalhistoriske arkiver, der ligger rundt omkr

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum