Andel

Andels bestyrelse på plads

Del

Der er både nye og kendte ansigter på pladserne efter bestyrelsen i energi- og fibernetkoncernen Andel har gennemført valg til bestyrelsen og efterfølgende konstitueret sig selv.

På det seneste repræsentantskabsmøde i Andel blev der gennemført valg til selskabets bestyrelse. To bestyrelsesposter og to suppleantposter blev besat.

Formand Jens Stenbæk blev genvalgt og Trine Engel opnåede valg til den anden ledige post i Andels bestyrelse.

Trine Engel er bosiddende i Roskilde og har siddet i Andels repræsentantskab i to år. Trine Engel er afdelingschef på DTU og uddannet energiingeniør med kompetencer indenfor energipolitik, organisationsudvikling og virksomhedsøkonomi.  Før hun kom til DTU, har hun i ni år arbejdet som blandt andet ingeniør, projekt- og personaleleder indenfor udvikling, drift og vedligehold af elforsyningsnet i Ørsted og SEAS-NVE.

På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig, hvor Jens Stenbæk blev genvalgt til bestyrelsesformand og Jacob Tetzlaff blev genvalgt som næstformænd.

Jens Stenbæk glæder sig til at fortsætte arbejdet som bestyrelsesformand:

”Jeg glæder mig over genvalget og det fortsatte samarbejde med ledelse, bestyrelse og repræsentantskabet. Vi har en stor og vigtig opgave foran os. Vi skal være ambitiøse, når det gælder vores andel i den fremtidige grønne omstilling og tage ansvar for at skabe en bæredygtig fremtid. Vi er en del af løsningen, når regionale og nationale klimamål skal realiseres”.

Bestyrelsen tæller følgende medlemmer:

 • Jens Stenbæk, Bestyrelsesformand
 • Jacob Tetzlaff, Næstformand
 • Niels Nicolaisen, Bestyrelsesmedlem
 • Lars Bo Petersen, Bestyrelsesmedlem
 • Trine Engel, Bestyrelsesmedlem
 • Gina Øbakke, Bestyrelsesmedlem
 • Kjetil Engel Kræmer, Bestyrelsesmedlem
 • Helle Lundsgaard, Bestyrelsesmedlem
 • Bitten Buhr Müller, Bestyrelsesmedlem
 • Svend Müller, Bestyrelsesmedlem
 • Bart Gyldenløve Roetink, Bestyrelsesmedlem
 • Connie Flade, Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem
 • Flemming Hardsner, Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem
 • Kirsten Juul, Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem
 • Anne Pontoppidan Thyssen, Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem

Læs mere om bestyrelsen her https://www.seas-nve.dk/koncernen/om/bestyrelse

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum