Andel

Andel uddeler 100.000 kr. til lokale fællesskaber

Del

For 17. gang uddeler den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel donationer til foreninger og aktiviteter i regionen, som styrker det lokale fællesskab. Nu er efterårets ti modtagere fundet blandt 500 ansøgere, som strækker sig fra Vig til Nørre Alslev.

Utterslev Ciderlaug er en af foreninger, der tidligere har modtaget en donation fra Andel til at styrke det lokale fællesskab.
Utterslev Ciderlaug er en af foreninger, der tidligere har modtaget en donation fra Andel til at styrke det lokale fællesskab.

Siden 2013 har foreninger og aktiviteter i regionen haft mulighed for at søge om en donation til at styrke det lokale fællesskab gennem andelsselskabet Andels donationsprogram. I alt er det blevet til 160 donationsmodtagere fordelt over hele regionen, og nu kan endnu ti tilføjes til gruppen af modtagere.

Selvom det er 17. gang, at Andel uddeler donationer til fællesskabet i regionen, sker det stadig med samme energi og begejstring. Om det fortæller adm. direktør Jesper Hjulmand:

”Hver gang vi åbner for vores donationsprogram, bliver vi blæst bagover af alt det gode, foreninger og aktiviteter i regionen har på hjerte. Alle vil de skabe det bedste fundament for at samle folk og skabe fællesskaber, ja nogle endda for livet. I Andel tror vi på, at det har en positiv indvirkning på vores hverdag, og at det er med til at skabe energi til livet. Derfor er det også med stor glæde, at vi år efter år kan uddele donationer, der er med til at gøre en positiv forskel.”

I alt modtager ti foreninger og aktiviteter hver 10.000 kr. til at styrke fællesskabet, og du kan læse mere om modtagerne her:

Tilflytternetværk i Odsherred, 4560 Vig
Afholder arrangementer i naturen i Odsherred Kommune, som binder tilflyttere sammen. Netværket ønsker at være et mødested for ligesindede, som kan dele stort og småt med hinanden og lære Odsherred at kende og menneskerne omkring mhp. at skabe fællesskab i området.

Holbæk Garden, 4440 Mørkøv
Nye trommer og piccolofløjte til gardens yngste elever, så de også kan marchere med, når Holbæk Garden spiller musik for borgerne i og omkring Holbæk.

Sydsjællands Kulturteater, 4760 Vordingborg
Oprettelse af sy-værksted for lokale borgere og indkøb af materialer. Værkstedet skal fungere som et mødested på tværs af kulturer og sprog, hvor alle kan dele en fælles passion for at sy og møde hinanden i trygge rammer.

Vestsjællands Wake og Surf Klub, 4593 Eskebjerg
Padler og våddragter til børn ifm. projektet Surfsøen, hvor folk i alle aldre kan stå på wakeboard og SUP i naturskønne områder.

Dansk Søredningsselskab, 4600 Køge
Fire styk VHF-radioer til bådførere og reddere mhp. at øge sikkerheden, når de frivillige reddere begiver sig ud på havet og hjælper sejlere i nød.

Sorø Roklub, 4180 Sorø
Opholdsrum til klubbens unge, som kan mødes over lektielæsning før, mellem og efter træning.

Nykøbing Sjælland Bokseklub, 4500 Nykøbing Sj.
Økonomisk hjælp til unge fra socialt belastede miljøer, som ønsker at stifte bekendtskab med boksning og fællesskabet i klubben.

Nr. Vedby Husflidsforening, 4840 Nørre Alslev
Materialer til at bygge fuglekasser og insekthoteller mhp. at styrke fællesskabet på tværs af alle aldre. Foreningen ønsker at skabe opmærksomhed omkring naturen, og hvordan vi passer bedst muligt på den.

Rødvig Borgerforening, 4673 Rødvig
Etablering af parkourbane for børn og unge i Rødvig, mhp. at skabe et udendørs mødested hvor man i fællesskab kan mødes og styrke kroppens motoriske evner.

Hegnetslund Krisecenter
Aktiviteter for kvinder og børn, som har været udsat for vold.

Billeder

Utterslev Ciderlaug er en af foreninger, der tidligere har modtaget en donation fra Andel til at styrke det lokale fællesskab.
Utterslev Ciderlaug er en af foreninger, der tidligere har modtaget en donation fra Andel til at styrke det lokale fællesskab.
Download

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum