Erhvervsministeriet

Analyse af erhvervsfremmesystemet er klar

Del

Erhvervs- og Vækstministeriet har nu modtaget en ekstern analyse med et eftersyn af erhvervsfremmesystemet, som blev annonceret i regeringsgrundlaget. Analysen vil indgå i regeringens videre arbejde med en modernisering af erhvervsfremmesystemet.

Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen:

”Det er afgørende, at virksomheder møder et offentligt erhvervsfremmesystem, som imødekommer de udfordringer og behov, som erhvervslivet har, og analysen vil derfor indgå i regeringens videre arbejde med at forenkle og fokusere erhvervsfremmesystemet. Det er min forventning, at regeringen præsenterer et udspil, hvor vi ser på erhvervsfremmeordningerne som en del af det samlede arbejde for en fornyelse af den offentlige sektor.”

Analysen er gennemført af McKinsey & Company sammen med Struensee og Co., DAMVAD Analytics og Landfall Strategy Group.

Pressemeddelelse og analyse

For yderligere pressekontakt: Presserådgiver Rasmus Holm Thomsen: Tlf. 91 39 94 55 / rht@evm.dk 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum