DEAS

Ambitiøse boligprojekter i Nørresundby rammer markedet rigtigt

Del
Havnefronten i Nørresundby tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø nær Aalborg.
Havnefronten i Nørresundby tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø nær Aalborg.

Det går godt for CALUMs to pionerprojekter i Nørresundbys spirende byudviklingsmiljøer på Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge. Udlejningen varetages af ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, og allerede flere måneder inden indflytning er interessen stor, og de fleste boliger udlejet.

Udlejningen af CALUMs 21 nybyggede rækkehuse på Lindholm Brygge startede op i september 2017. Godt en måned senere er alle på nær et par stykker udlejet.

Samtidig forløber udlejningen af CALUMs lejeboliger på Stigsborg Brygge over al forventning. Første etape med 43 nyopførte etageboliger stod klar til udlejning i september og tæt på halvdelen var allerede udlejet, da man rundede oktober. Søndag den 8. oktober var der for første gang åbent hus i to nyindrettede prøveboliger, hvor flere end 300 potentielle lejere mødte op.

Boliger til en bred målgruppe
”Rækkehusene på Lindholm Brygge tiltrækker både børnefamilierne og det mere modne publikum, mens etageejendommen på Stigsborg Brygge får beboere, der både tæller par, børnefamilier og singler,” siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der er lokalt forankret med regionskontor i Aalborg og har tæt på 6.000 lejemål i administration i Aalborg.

Og spørger man de kommende lejere på Stigsborg Brygge, er stemningen positiv over for både boligerne og beliggenheden:

”Jeg valgte Stigsborg Brygge, da lejlighederne er rummelige og moderne og ikke mindst på grund af den helt perfekte beliggenhed; tæt på fjorden, grønne områder, et område i rivende udvikling og blot få minutter fra Aalborgs centrum. Efter at have set en færdig fremvisningslejlighed er jeg ikke i tvivl om, at jeg har valgt helt rigtigt,” lyder det fra Julie Jensen, der er kommende lejer i en 2-værelses lejebolig i Stigsborg Brygge.

Hos CALUM er man glade for at have ramt markedet rigtigt med de nye boligprojekter i Nørresundby.

”Begge projekter er opført i flot arkitektur, gode materialer og med høj kvalitet i boligerne, og den brede efterspørgsel viser, at vi har ramt markedet rigtigt med boligerne og vores materialevalg,” siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM A/S.

Om boligerne på Lindholm Brygge
21 rækkehuse ned til Limfjorden. Husene opføres som et- og toplanshuse med tilhørende uderum og er i gennemsnit på 100 kvm. Der er planer om at udvide med yderligere 34 rækkehuse i nærmere fremtid. Rækkehusene er klar til indflytning i december 2017.
Læs mere på http://lindholm-brygge.dk/

Om boligerne på Stigsborg Brygge
86 eksklusive lejeboliger i to nyopførte hesteskoformede bygninger med udsigt mod Limfjorden. Alle lejligheder har sydvestvendt altan, terrasse eller tagterrasse. Første etape på 43 lejligheder er klar til indflytning i februar 2018.
Læs mere på http://stigsborgbrygge.dk/

For mere information:
Morten Nielsen, salgschef, CALUM A/S, telefon 27 63 28 64
Lasse Rüsz, udlejningschef, DEAS, telefon 27 78 38 80

Kort om CALUM
CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden og fokuserede i de første år på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer samt ejer- og lejeboliger. CALUM fokuserer målrettet på vækstcentrene i Danmark og er i dag landsdækkende og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Selskabets bærende værdier er stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, og medarbejderne i CALUM er specialiserede og har lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. I det færdige byggeri er der fra CALUMs side sikret optimal funktionalitet og energioptimering, så bygningen får de lavest mulige omkostninger.

Kort om DEAS
DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Property Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af butikscentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold, udlejning af bolig- og erhvervslejemål samt salg og vurdering af erhvervsejendomme. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Billeder

Havnefronten i Nørresundby tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø nær Aalborg.
Havnefronten i Nørresundby tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø nær Aalborg.
Download
Udlejningen af CALUMs lejeboliger på Stigsborg Brygge går over al forventning.
Udlejningen af CALUMs lejeboliger på Stigsborg Brygge går over al forventning.
Download
De rummelige boliger er opført i gode materialer.
De rummelige boliger er opført i gode materialer.
Download
Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS
Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS
Download
Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM A/S
Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM A/S
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum